Κώστας Μπακογιάννης: Θα διασυνδεθούν με το νοσοκομείο “Ελπίς” τα δημοτικά ιατρεία του Δήμου Αθηναίων (φωτό)

16-05-2019

Του Βασίλη Βενιζέλου

 

“Μια πόλη ανθρωπιάς και σεβασμού προς όλους τους δημότες της είναι ο αυτονόητος στόχος” για τον Κώστα Μπακογιάννη ο οποίος επισκέφτηκε την Πέμπτη 16 Μαϊου το 2οΔημοτικό Ιατρείο του Δήμου Αθηναίων στο Νέο Κόσμο και το Πολυδύναμο Ιατρείο στην Κυψέλη.
«Όλα στη ζωή ξεκινούν από την υγεία. Οι παροχές πρωτοβάθμιας υγείας για όλες και όλους είναι στις αυτονόητες προτεραιότητες ενός Δήμου που έχει στο επίκεντρό του τον άνθρωπο», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας για την προσφορά του προσωπικού των Δημοτικών Ιατρείων στην κοινωνία.

«Είναι ο συνδετικός κρίκος του Δήμου με την κοινωνία. Οι άνθρωποί τους δίνουν καθημερινή μάχη για να προσφέρουν υπεύθυνη πρωτοβάθμια περίθαλψη. Η προσπάθεια του Δήμου είναι καθημερινή ώστε αυτός  ο κρίκος να είναι δυνατός», συνέχισε ο Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος άκουσε τις θέσεις του προσωπικού και ανέπτυξε τα βασικά στοιχεία του προγράμματος του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» για την ενίσχυση και τον εκσυγχρονισμό των Δημοτικών Ιατρείων.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι προβλέπει τη δημιουργία τριών νέων κινητών μονάδων υγείας, διεύρυνση του ωραρίου των έξι Δημοτικών Ιατρείων, δημιουργία δύο νέων, εμπλουτισμό των υπηρεσιών τους και διασύνδεση τους με τις μονάδες πρωτοβάθμιας υγείας και το νοσοκομείο «Ελπίς». 
«Θέλουμε μία πόλη που θα μας νοιάζεται όλες και όλους. Μια πόλη που θα μας χωράει και θα μας αγκαλιάζει όλες και όλους», υπογράμμισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.