Δημήτρης Βαρνάβας: Η “ομάδα νοθείας” του ΠΙΣ ψεύδεται για τους κλειδάριθμους

22-05-2019

Του Βασίλη Βενιζέλου

 

Διευκρινίσεις, με τις οποίες διαψεύδει τους σχετικούς ισχυρισμούς του Αθανασίου Εξαδάκτυλου, παρέχει το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Μαϊου ο μεταβατικός γενικός γραμματέας του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) Δημήτρης Βαρνάβας, σχετικά με το σφράγισμα των κλειδάριθμων για τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Συλλόγου.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Βαρνάβας αναφέρει τα εξής στη σχετική γραπτή δήλωσή του:

“Η ηγεσία της ΔΗΚΙ, με επικεφαλής τον κ. Εξαδάκτυλο, δεν αρκέστηκε στην πρωτοφανή νοθεία που διέπραξε στις εκλογές του ΠΙΣ, με αποτέλεσμα να καταγγελθεί από μέλη της ίδιας παράταξης και να εκπέσει, αλλά έφτασε στο σημείο να υπεξαιρέσει ακόμη και το εκλογικό υλικό, όπως απέδειξε έρευνα Επιθεωρητών του ΣΕΥΥΠ.

Τώρα η «ομάδα νοθείας» προσπαθεί με αστήρικτους χαρακτηρισμούς να σπιλώσει όλους εκείνους που προσπαθούν να κρατήσουν τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο όρθιο, ώστε να οδηγηθεί σε νέες εκλογές και να διαλυθεί το δύσοσμο νέφος που πλανάται πάνω από την ιατρική κοινότητα.

Δυστυχώς, οι υπαίτιοι του χάους στον ΠΙΣ αντί να απολογούνται, κατηγορούν την προσωρινή Διοίκηση ότι «αφαίρεσε ακόμη και τους κλειδάριθμους των τραπεζών από τον υπεύθυνο του λογιστηρίου, ώστε να έχει και τον έλεγχο των λογαριασμών του ΠΙΣ».

Όμως η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική:

Τους κλειδάριθμους αφαίρεσε η Τράπεζα όταν Πρόεδρος ήταν ο κ. Εξαδάκτυλος, επειδή διαπιστώθηκε πως πραγματοποιούσε πληρωμές καθόλου σύννομες, τις οποίες χρέωνε στα ονόματα τρίτων και εν αγνοία τους!

Μάλιστα η Τράπεζα δεν αφαίρεσε μόνο τους κλειδάριθμους, αλλά κλείδωσε και τους λογαριασμούς, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει καμία πληρωμή”.