Παράνομη παράταση θητείας στον ΟΚΑΝΑ: Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν

Υπουργείο Υγείας
07-06-2019

Σε παράνομη  παράταση της θητείας του Γενικού Διευθυντή του ΟΚΑΝΑ, Αντώνη Γκανά, προχώρησε την Τετάρτη το Δ.Σ.του Οργανισμού, μετά από σχετική εισήγηση του Προέδρου, Ευάγγελου Καφετζόπουλου, όπως αναφέρει σε αποκλειστικό του δημοσίευμα, το ιατρικό site IATROPEDIA.

“H θητεία του Γενικού Διευθυντή κ. Αντώνη Γκανά παρότι λήγει στις 16.06.2019, με απόφασή του του Δ.Σ. και παραφράζοντας άρθρο που προβλέπει την ανανέωση συμβάσεων Διευθυντών Τμημάτων, και όχι του Γενικού Διευθυντή η οποία ΔΕΝ ανανεώνεται αλλά προκηρύσσεται, προχώρησε σε παράνομη παράταση της θητείας του, για τρεις μήνες.
Με το δεδομένο, ότι αυτό γίνεται με την απόλυτη συναίνεση του υπουργού υγείας κου Ξανθού, διατυπώνεται εύλογα το ερώτημα: Πως γίνεται να λαμβάνεται μία τέτοια απόφαση προεκλογικά και κατά πόσο αυτό συνδέεται με την ανάληψη οικονομικού ελέγχου του Κέντρου από ιδιωτική εταιρεία την οποία έχει υπογράψει ο ίδιος ο κος Γκανάς.

Οι κακές γλώσσες, λένε ότι αυτό γίνεται στο πλαίσιο των ταχτοποιήσεων συγγενών οικείων και ημετέρων προκειμένου το μετεκλογικό σκηνικό εάν δε βρει τους κυβερνώντες στις θέσεις τους τουλάχιστον να έχουν καπαρώσει θέσεις που να τους δίνουν τη δυνατότητα να εξακολουθούν να κινούν τα νήματα διότι όπως λέει και το ρητό, των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.

ΠΗΓΗ ΙATROPEDIA