AstraZeneca: «Εσύ… ενημερώθηκες για τον γονιδιακό έλεγχο;»

11-09-2019

H AstraZeneca, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στηρίζει ενεργά το έργο που επιτελεί ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», συμμετέχοντας ως Επίσημος Χορηγός στη διοργάνωση του Greece Race for the Cure® 2019 ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Το 11ο Greece Race for the Cure® θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, με σημείο εκκίνησης το Ζάππειο.

Η συμμετοχή της AstraZeneca στον αγώνα αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον και την ευαισθησία μας για την ενημέρωση του κοινού για τη σημασία του γονιδιακού ελέγχου για γυναίκες με καρκίνο μαστού και ωοθηκών. Σε αυτό το πλαίσιο, το μήνυμα της AstraZeneca στη φετινή διοργάνωση θα είναι η ηχηρή ερώτηση «Εσύ… ενημερώθηκες για τον γονιδιακό έλεγχο;».

Το περίπτερο της εταιρείας θα λειτουργήσει ως σημείο συνάντησης της ομάδας της AstraZeneca που θα τρέξει στον αγώνα, καθώς και ως κέντρο πληροφόρησης του κοινού, ενώ παράλληλα οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ενδιαφέρουσες δράσεις στο χώρο του περιπτέρου.

Τρέχουμε μαζί, στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας κατά του καρκίνου! Διαδίδουμε τη σημασία του γονιδιακού ελέγχου!

«Εσύ… ενημερώθηκες για τον γονιδιακό έλεγχο;»