Γιατί οι άντρες τρελαίνονται για τις γυναίκες με εσώρουχα?

26-12-2016
Έρευνα επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο Concordia του Μόντρεαλ, στον Καναδά έδειξε τι κρύβεται πίσω από την τρέλα των αντρών για τις γυναίκες που φορούν εσώρουχα. 
 
Οι ερευνητές Δρ, Gonzalo R. Quintana Zunino και Jim Pfaus, άφησαν αρσενικά, παρθένα ποντίκια να κάνουν σεξ με θηλυκά που φορούσαν ύφασμα. Όταν είχαν την ευκαιρία να ζευγαρώσουν και πάλι, τα αρσενικά ποντίκια διάλεξαν τα θηλυκά που φορούσαν το ύφασμα σε σχέση με αυτά που δεν φορούσαν τίποτα.
 
Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα αποτελέσματα της έρευνας, που δημοσιεύτηκαν στο Live Science αλλά και στην ετήσια συνάντηση της Ένωσης Νευροεπιστημών στην Ουάσινγκτον, μας δείχνει πως τα αρσενικά μπορούν να μάθουν να συσχετίζουν την εικόνα και την αίσθηση των ρούχων με το σεξ. Δηλαδή, όπως εξηγεί ο Δρ. Zunino, τα αρσενικά ποντίκια «έμαθαν, ότι κάθε φορά που το θηλυκό φορά το ‘σακάκι’ εγώ θα κάνω σεξ».
 
Προηγούμενες έρευνες του Δρ. Zunino έδειξαν πως Τα αρσενικά ποντίκια έλκονταν περισσότερο από τα θηλυκά που μύριζαν σαν αμύγδαλα. Αυτή τη φορά όμως θέλησαν να δουν αν τα ποντίκια μπορούσαν να συνδέσουν το σεξ με άλλα ερεθίσματα, όπως η υφή. Και βρήκαν πως τα εκπαιδευμένα αρσενικά ποντίκια έδειχναν να προτιμούν τα θηλυκά με ρούχα.