Σχέσεις: Αυτά είναι τα 5 γυναικεία χαρακτηριστικά που διώχνουν τους άντρες

ζευγάρι που δεν έχει καλές σχέσεις
25-02-2020

Είναι ένα ερώτημα που βασανίζει πολλές γυναίκες: Τι μπορεί να διώξει έναν άντρα μακριά; Τι μπορεί να τον κάνει να…. ξενερώσει και να απομακρυνθεί; Για τον κάθε άντρα μπορεί να είναι διαφορετικά πράγματα. Ωστόσο υπάρχουν πέντε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά σε γυναίκες που κάνουν τους περισσότερους άντρες να μην θέλουν σχέσεις μαζί τους. Ποια είναι αυτά;

Τα 5 γυναικεία χαρακτηριστικά που διώχνουν τους άνδρες

1. Βρίζουμε τον πρώην μας:

Μπορεί εμείς να χαιρόμαστε όταν εκείνος μιλά άσχημα για παλαιότερες σχέσεις. Όταν όμως το κάνουμε εμείς μας κάνει να φαινόμαστε ανώριμες στα μάτια τους.

2. Μας καταβάλει η γνωστή γυναικεία παράνοια:

Πολλές φορές οι γυναίκες βλέπουμε πράγματα που δεν είναι εκεί. Όπως για παράδειγμα πως φλερτάρει με κάποια άλλη ή του αρέσει κάποια άλλη χωρίς να ισχύει.

3. Κριτικάρουμε συνεχώς τις άλλες γυναίκες:

Μας κάνει να δείχνουμε πικρόχολες και κομπλεξικές. Είναι ελκυστικό να δείχνουμε ασφάλεια για το σώμα μας και την εμφάνιση μας.

4. Θέλουμε συνέχεια επιβεβαίωση στις σχέσεις:

Οι άντρες το θεωρούν κουραστικό όταν πρέπει συνέχεια να μας κάνουν κομπλιμέντα για να μας κάνουν να αισθανόμαστε καλύτερα.

5. Ζηλεύουμε μέσα στις σχέσεις μας:

Μπορεί να τον κάνει έξαλλο… να αισθανθεί πως πνίγεται. Αυτό φυσικά συνήθως έχει τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τον απομακρύνει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σχέσεις: Γιατί οι γυναίκες έλκονται από τους ψυχοπαθείς;