H ELPEN στηρίζει τον 6ο Αραφήνειο Αγώνα Δρόμου

10-03-2020

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ELPEN θα είναι ο μεγάλος χορηγός στον 6ο Αραφήνειο Αγώνα Δρόμου, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαρτίου 2020 στη Ραφήνα.

Η διοργάνωση γίνεται από το δήμο Ραφήνας – Πικερμίου και το Δ.Ο.Π.Α.Π (Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος), σε συνεργασία με τη Golden Run.

Απευθύνεται σε αθλητές, αλλά και σε όλους τους αθλούμενους και μη, ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης που θέλουν να νιώσουν τη χαρά της άθλησης και να βελτιώσουν τη σωματική και ψυχική τους υγεία. Τα έσοδα από τον αγώνα θα διατεθούν για τη βοήθεια ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Το Almora PLUS® θα δώσει και φέτος δυναμικό παρών στην αγωνιστική αυτή δράση, φροντίζοντας τις ανάγκες ενυδάτωσης των δρομέων. Στην περιοχή διεξαγωγής του αγώνα θα υπάρχει ειδικό stand, που θα προσφέρει τη δυνατότητα δοκιμής των προϊόντων της σειράς.

Επιπλέον, θα παρέχεται και ενημέρωση σχετικά με τη σημασία της σωστής ενυδάτωσης και τη συμβολή των συγκεκριμένων σκευασμάτων στην κάλυψη των αναγκών κάθε οργανισμού.