Τι λένε για εμάς αυτά που ψάχνουμε στο διαδίκτυο για το σεξ;

26-12-2016

Οι New York Times δημοσίευσαν μια πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα που δείχνει πως οι αναζητήσεις μας στο διαδίκτυο σχετικά με το σεξ μπορούν να μαρτυρήσουν αρκετά για τον χαρακτήρα μας. 

Ο αρθρογράφος Seth Stephens-Davidowitz ανέλυσε στατιστικά δεδομένα που πήρε από την δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης του κόσμου στο internet. Την Google. Χρησιμοποίησε όμως και στοιχεία που πήρε από μια μεγάλη έρευνα που οι ειδικοί στις Ηνωμένες Πολιτείες ονόμασαν General Social Survey.

Σύμφωνα λοιπόν με τα ευρήματα της ανάλυσης των στοιχείων:

– Οι άντρες άνω των 18 ετών λένε ότι κάνουν σεξ 63 φορές τον χρόνο κατά μέσο όρο και πως στο 23% των περιπτώσεων χρησιμοποιούν προφυλακτικό. Αυτό βγάζει ένα νούμερο κοντά στα 1,6 δισ. προφυλακτικά από άντρες κάθε χρόνο.

– Στις γυναίκες το αντίστοιχο νούμερο για τις γυναίκες είναι ότι κάνουν σεξ 55 φορές τον χρόνο και χρησιμοποιούν προφυλακτικό μόλις στο 16% των περιπτώσεων. Αυτό αντιστοιχεί σε 1,1 δισ. προφυλακτικά από γυναίκες κάθε χρόνο.

– Έρευνα της εταιρίας Nielsen έδειξε πως τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες λένε ψέμματα αφού κάθε χρόνο πωλούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες 600 εκατομμύρια προφυλακτικά λιγότερα από την προηγούμενη χρονιά. Οι άντρες που δεν έχουν παντρευτεί ποτέ λένε ότι χρησιμοποιούν 29 προφυλακτικά τον χρόνο. Αυτό θα αντιστοιχούσε σε σύνολο πωλήσεων στα προφυλακτικά που ξεπερνάει τον αριθμό που αγοράζουν οι παντρεμένοι και οι ανύπαντροι μαζί.

Όσον για αυτά που ψάχνουν στο Google; Αυτό που περισσότερο απασχολεί τόσο τους άντρες όσο και τις γυναίκες που βρίσκονται μέσα σε έναν γάμο είναι πως “δεν κάνουν αρκετό σεξ “. Όπως λένε είναι αυτό που αποτελεί στο μεγαλύτερο πρόβλημα στον έγγαμο βίο τους.