TAKEDA: Τα προγράμματα υποστήριξης ασθενών συνεχίζονται

16-04-2020

H TAKEDA HELLAS S.A., με προτεραιότητα την απρόσκοπτη πρόσβαση των ασθενών στη θεραπεία τους, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο και υπό τις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν από την εμφάνιση του ιού SARS-CoV-2 ενημερώνει ότι τα Προγράμματα Υποστήριξης Ασθενών “Patient Support Programmes (PSP)” συνεχίζονται κανονικά και χωρίς καμία δυσλειτουργία μέχρις στιγμής.

Στους ασθενείς που έκαναν χρήση του προγράμματος σε Νοσοκομεία, τα οποία πλέον έχουν χαρακτηρισθεί ως Νοσοκομεία Αναφοράς COVID-19, δίδεται πλέον η δυνατότητα, αν το επιθυμούν, να λαμβάνουν κανονικά την υποστήριξη σε άλλους χώρους περίθαλψης, με τη σύμφωνη γνώμη του θεράποντα Ιατρού. Η εφαρμογή των PSP υλοποιείται είτε σε Νοσοκομεία, είτε σε Ιδιωτικές Κλινικές, είτε στην οικία του ασθενούς, όταν αυτό επιτρέπεται.

Οι 24ωρες λειτουργίες φαρμακοεπαγρύπνησης, υπηρεσίας επιστημονικής πληροφόρησης, παραπόνων ποιότητας κλπ. συνεχίζουν να υποστηρίζονται κανονικά. Όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρίας παραμένουν ενεργοί και διαθέσιμοι για τη διασφάλιση της αδιάκοπης πρόσβασης των ασθενών στις θεραπείες τους, όπως και πριν τα έκτακτα μέτρα.

Η Takeda είναι μια διεθνής βιοφαρμακευτική εταιρεία με έδρα την Ιαπωνία και ιστορία δυόμιση αιώνων. Με παρουσία σε περισσότερες από 80 χώρες ανά τον κόσμο και οδηγό την προσήλωση στον κάθε ασθενή εξατομικευμένα, για καλύτερη υγεία και ένα λαμπρό μέλλον, η Takeda ερευνά και αναπτύσσει καινοτόμες θεραπευτικές λύσεις στους τομείς της ογκολογίας, της αιματολογίας, των παθήσεων του γαστρεντερικού σωλήνα, των εμβολίων και των προϊόντων αίματος, ενώ κατέχει την πρώτη θέση στον τομέα των σπάνιων παθήσεων. Η TAKEDA Hellas με επίκεντρο τον Έλληνα ασθενή παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις και τις δυσκολίες οι οποίες μπορεί να προκύψουν.