Οι άντρες με σκύλο έχουν περισσότερες επιτυχίες στο γυναικείο φύλο

26-12-2016
Το βλέπουμε συχνά στις ταινίες. Ένας άντρας που έχει βγάλει βόλτα τον πανέμορφο σκύλο του και γίνεται μαγνήτης για τις κοπέλες. Σύμφωνα με νέα βρετανική δημοσκόπηση, ισχύει και στην πραγματικότητα.
 
Σύμφωνα με δημοσκόπηση που έγινε σε 2000 Βρετανούς και δημοσίευσε η Βρετανική Daily Mail, μία στις πέντε γυναίκες λέει πως ένας άντρας με ένα σκύλο γίνεται αμέσως πιο ελκυστικός από τους υπόλοιπους.
 
Στην τρίτη θέση μετά το σκύλο, πιο ελκυστικά στοιχεία σε έναν άντρας θεωρούνται ένας καλός μισθός με ποσοστό 11% και ένα μεγάλο σπίτι με ποσοστό 12%. 
Πολύ κάτω στα στοιχεία που κάνουν έναν άντρα ελκυστικό είναι το ντύσιμο αφού, όπως έδειξε η έρευνα, μόνο μία στις 20 είπε πως της αρέσουν οι άντρες που ντύνονται με ακριβά ρούχα, ενώ ένα 6% αυτών φαίνεται πως εκτιμά ένα ακριβό αυτοκίνητο.
 
Τι γίνεται όμως με τους άντρες; Το 50% των αντρών δήλωσε πως τους αρέσουν οι γυναίκες που τους κάνουν να νιώθουν πιο χαλαροί και ήρεμοι, ενώ τέσσερις στους δέκα εκτιμούν και τα κομπλιμέντα για την εξωτερική τους εμφάνιση. Η έρευνα έδειξε ακόμα πως οι άντρες είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιούν πιο γνωστούς τρόπους φλερτ, όπως η διατήρηση της επαφής με τα μάτια.