ΠΟΕΔΗΝ: Έπεσε ταβάνι σε θάλαμο ασθενών στον “Ερυθρό Σταυρό” – “Από θαύμα δεν τραυματίστηκε ασθενής” – ΦΩΤΟ

ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
07-07-2020

Σοβάς από το ταβάνι έπεσε πάνω σε κρεβάτι εξάκλινου θαλάμου στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός”. Από θαύμα δεν προκλήθηκε σοβαρός τραυματισμός ασθενούς.

Μία απίστευτη καταγγελία έκανε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ). Την Παρασκευή το απόγευμα, όπως αναφέρει, έπεσε ο σοβάς από το ταβάνι μέσα σε θάλαμο της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου “Ερυθρός Σταυρός”. Ο ασθενής που νοσηλευόταν στο συγκεκριμένο κρεβάτι, λίγη ώρα πριν, είχε πάρει εξιτήριο.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, δηλώνει ότι η κατάσταση με την κακή συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων των δημόσιων νοσοκομείων έχει φτάσει στο απροχώρητο:

“Οι παθογένειες των νοσοκομείων δεν μπορούν να κρυφτούν. Ο κτιριακος εξοπλισμός είναι σε κακό χάλι. Πέφτουν τα ταβάνια στα κεφάλια των ασθενών. Νοσοκομειο Ερυθρός Σταυρός. Από θαύμα δεν τραυματίστηκαν οι ασθενείς. Μεγάλο μέρος του ταβανιού έπεσε πάνω σε ένα κρεβάτι ασθενούς. Ευτυχώς πριν από λίγη ώρα είχε πάρει εξιτήριο και δεν πρόλαβε να καλυφθεί από άλλον ασθενή. Τρομοκρατηθηκαν οι ασθενείς της κλινικής”.

Δείτε φωτογραφίες: