Την 1η θέση κατέκτησε η Pfizer Hellas, μεταξύ των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα

26-12-2016

Η Pfizer Hellas αναδείχθηκε ως η εταιρεία με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα στην κατηγορία των επιχειρήσεων με περισσότερους από 250 εργαζόμενους, βάσει της έρευνας που διενεργήθηκε από το Great Place to Work Institute Hellas για 13η χρονιά. 

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία μας διακρίνεται στο θεσμό του Best WorkPlaces και μάλιστα κατακτώντας την πρώτη θέση στην κατηγορία της. Η αναγνώριση αυτή είναι ακόμα πιο σημαντική επειδή προέρχεται από τους ίδιους τους εργαζόμενούς μας και επιβεβαιώνει τη δύναμη της εταιρικής μας κουλτούρας και της δέσμευσής μας να εργαζόμαστε για μια υγιέστερη Ελλάδα», δήλωσε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Hellas, κ. Jim Sage. 

Η Pfizer Hellas επενδύει στη διαμόρφωση ενός γόνιμου εργασιακού περιβάλλοντος, με έμφαση στην ανοιχτή επικοινωνία και στο σεβασμό της προσωπικότητας κάθε εργαζόμενου. Παρέχει συστηματικά ευκαιρίες ανάπτυξης και διατηρεί στο επίκεντρο της εταιρικής της κουλτούρας τη δημιουργικότητα, την πρωτοβουλία και την ενεργό συμμετοχή σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα ή και το μέλλον της εταιρείας.  

«Όλοι εμείς στη Pfizer Hellas πιστεύουμε ότι ένα σπουδαίο εργασιακό περιβάλλον χτίζεται πάνω στις διαχρονικές αξίες που χαρακτηρίζουν τις σχέσεις και τις συμπεριφορές μας, τόσο ως άτομα όσο και ως εταιρεία. Σε μια χρονική συγκυρία που ο φαρμακευτικός κλάδος στην Ελλάδα αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις, η ανάδειξή μας στην κορυφή της λίστας των Best WorkPlaces 2015, αποδεικνύει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Με αυτές, λοιπόν, τις αξίες και πάντα με το αίσθημα ευθύνης προς τους συναδέλφους, τους ασθενείς και την κοινωνία, θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι», τόνισε η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Pfizer Hellas, κ. Ειρήνη Παγανοπούλου.