Όμιλος Ευρωκλινικής: Το πρώτο νοσοκομείο στην Ελλάδα με τη Νέα Πλατφόρμα Video Ενδοσκόπησης EVIS X1 – Το μέλλον στη Γαστρεντερολογία

ευρωκλινικη
23-10-2020

Ο Όμιλος Ευρωκλινικής αποτελεί το πρώτο νοσοκομείο στην Ελλάδα που απέκτησε τη Νέα Πλατφόρμα Video Ενδοσκόπησης EVIS X1, του οίκου OLYMPUS Medical Systems Corp.

Η σειρά EVIS X1 που διαθέτει πλέον η Ευρωκλινική αποτελεί ό,τι πιο σύγχρονο και πρωτοποριακό έχει να επιδείξει σήμερα ο τομέας της Ενδοσκόπησης, ενσωματώνοντας μοναδικές τεχνικές και δυνατότητες προς όφελος του ασθενή και ικανοποιώντας τρία βασικά και δομικά στοιχεία της Ενδοσκόπησης σήμερα: τον εντοπισμό της βλάβης, τον χαρακτηρισμό της, την θεραπεία και αντιμετώπισή της.

Το νέο εξελιγμένο σύστημα αποδίδει βελτιωμένη, πιο φωτεινή εικόνα, ακόμα και σε δύσκολες περιοχές του βλεννογόνου, βοηθώντας τους χρήστες να διαχωρίσουν, να αξιολογήσουν και να ταξινομήσουν παθογένειες του βλεννογόνου με αξιοπιστία.

Η νέας Τεχνολογίας Πλατφόρμα Video Ενδοσκόπησης EVIS X1, παρέχει στον χρήστη Τεχνικές Απεικόνισης του ιστού, με τις οποίες παράγονται ακριβή αποτελέσματα, σε σύντομο χρόνο ταυτόχρονα με την ανάδειξη βλαβών που δύσκολα διακρίνει κανείς κάτω από λευκό φωτισμό.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής, κ. Αντώνης Βουκλαρής δήλωσε: «Στο πλαίσιο συνεχούς δέσμευσης της Κλινικής μας σε ό,τι πιο πρωτοποριακό, θέτουμε τις βάσεις για την αλλαγή στην αντιμετώπιση της Ενδοσκόπησης και επενδύουμε σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής, αναβαθμίζοντας συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών υγείας που προσφέρουμε στους ασθενείς μας».