Κρυολιπόλυση: Τι είναι;

Γυναίκα που έχει μετράει την περιφέρεια της για να δει εάν πέτυχε το αδυνάτισμα
02-04-2021

Η κρυολιπόλυση είναι μέθοδος για την οριστική εξάλειψη του τοπικού πάχους με μη επεμβατικό τρόπο. Προσφέρει έως 40% αφαίρεση λίπους σε μία συνεδρία για αυτό συχνά χαρακτηρίζεται σαν «lunch time treatment»! Δηλ. επιτρέπει να αντιμετωπίσει κάποιος το τοπικό πάχος στο μεσημεριανό διάλειμμα της δουλειάς και να επιστρέψει αμέσως μετά σε αυτήν. Και αυτό, χωρίς πόνο, χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς παρενέργειες. Μόνο μετά τη θεραπεία χρειάζεται λίγο μασάζ στην περιοχή για να φύγει το μούδιασμα που προκαλεί η ψύξη. Σπανίως μπορεί να δημιουργήσει ναυτία για κάποια λεπτά ή λίγες ώρες η οποία όμως φεύγει εντελώς. Θεωρείται ιδανική μέθοδος με μόνιμο αποτέλεσμα η οποία απελευθερώνει από το τοπικό λίπος. Πχ. ψωμάκια, κοιλιά κ.α. που συνήθως συσσωρεύουν λίπος που δεν μπορεί να φύγει με υγιεινή διατροφή, ή με εντατική γυμναστική.

Πως δρα η κρυολιπόλυση 

Η κρυολιπόλυση, όπως άλλωστε αποκαλύπτει και το όνομά της, προκαλεί την αποβολή του λίπους από τον οργανισμό με τη βοήθεια του κρύου. Έρευνες έδειξαν ότι τα λιποκύτταρα έχουν διαφορετική αντοχή στο ψύχος σε σχέση με τα κύτταρα του δέρματος. Η συσκευή κρυολιπόλυσης, ψύχει με στοχευμένο τρόπο τα λιποκύτταρα κοντά στους -10 βαθμούς Κελσίου και αυτά αρχικά κρυσταλλοποιούνται. Κατόπιν και σταδιακά (σε μερικούς μήνες) αποβάλλονται μέσω του λεμφικού συστήματος από τον οργανισμό.

Κατάλληλοι υποψήφιοι για Κρυολιπόλυση: 

Κατάλληλοι υποψήφιοι για Κρυολιπόλυση είναι άντρες και γυναίκες που εμφανίζουν μικρές ποσότητες τοπικού λίπους σε μεμονωμένες περιοχές του σώματός τους. Αυτές μπορεί να είναι δεξιά και αριστερά της κοιλιάς, στο υπογάστριο, στα “ψωμάκια” ή στα γόνατα.