Και θερμομέτρηση και αντισηψία σε μία κίνηση. 2 σε 1! με GEN 8 PROFESSIONAL

24-04-2021

Έρχεται κάποιος στο χώρο μας, που μπορεί να είναι το γραφείο μας, το μαγαζί μας, αλλά και μια δημόσια υπηρεσία, ή άλλο κτίριο γραφείων. Εκεί κάπου στην είσοδο πρέπει να κάνει θερμομέτρηση και να υπάρχει διαθέσιμο αντισηπτικό αντισηπτικό σε εμφανές σημείο για την προστασία όλων μας. Τώρα μια νέα πρωτοποριακή συσκευή, η GEN 8 PROFESSIONAL, μας βοηθά και για τα δύο, με μια κίνηση μόνο. Έτσι μέσα σε ένα δευτερόλεπτο έχουμε, ταυτόχρονη αντισηψία χεριών και θερμομέτρηση πολύ μεγάλης ακρίβειας. Από το μηχάνημα ακούγεται η φωνή να λέει, «φυσιολογική θερμοκρασία» και όλα καλά! Ουσιαστικά δηλαδή αυξάνουμε την αίσθησης ασφάλειας του χώρου και ενισχύουμε την εμπιστοσύνη σε εργαζόμενους, επισκέπτες και πελάτες.

Τι γίνεται όμως αν εντοπιστεί υψηλή θερμοκρασία, υπάρχει δηλαδή πυρετός; Τότε ενεργοποιείται ο «συναγερμός» της συσκευής και όλοι ενημερώνονται.

Χρήσιμο είναι επίσης ότι η τοποθέτηση της συσκευής μπορεί να είναι επιτραπέζια, επιτοίχια, ή πάνω σε τρίποδο. Το τρίποδο προσφέρεται μαζί και περιλαμβάνεται στο συνολικό κόστος που είναι 99€ +ΦΠΑ

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής να πούμε ότι:

  • Δίνονται οδηγίες στα Ελληνικά (αλλά και σε άλλες 11 γλώσσες)
  • Η ένταση του ήχου του συναγερμού ρυθμίζεται σε πέντε επίπεδα
  • Δέχεται ποσότητα αντισηπτικού έως ένα λίτρο
  • Η ποσότητα του αντισηπτικού που ψεκάζεται σε κάθε χρήση, μπορεί να ρυθμιστεί

Για ερωτήματα μπορείτε να τηλεφωνήσετε στην AXXYA MED, στο τηλ. 210.61.97.977