Τι συνήθειες έχουν τα νέα ζευγάρια στο σεξ

26-12-2016
Οι εποχές αλλάζουν. Το ίδιο και οι συνήθειες. Αυτό φυσικά ισχύει και στο σεξ. Τα νέα ζευγάρια σήμερα έχουν διαφορετικές συνήθειες στο σεξ απ’ ότι πριν μερικές δεκαετίες. Νέα μελέτη δείχνει ποιες είναι αυτές.
 
– Selfies
Η έρευνα, που έγινε για λογαριασμό εταιρείας κατασκευής προφυλακτικών, έδειξε πως ένα στα τέσσερα σύγχρονα ζευγάρια προτιμά να βγάζει selfie φωτογραφίες μετά από το σεξ, τις οποίες στη συνέχεια ανεβάζει στα social media.
Αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες που βλέπουμε από ζευγάρια να ποζάρουν κάτω από τα σκεπάσματα… φωτογραφίες που ολοένα και πληθαίνουν.
 
– Μπάνιο
Η έρευνα έδειξε ακόμα πως τα  περισσότερα νέα ζευγάρια προτιμούν να συνεχίζουν τις ερωτικές τους περιπτύξεις στο μπάνιο με τις γυναίκες να λένε πως εμπνέονται σεξουαλικά από ένα ερωτικό μπάνιο με τον σύντροφό τους.
 
– Δεύτερος γύρος
Σύμφωνα με την μελέτη,  Όπως προκύπτει από την ίδια μελέτη ”αν υπάρχουν οι απαραίτητες προϋποθέσεις  τότε συνεχίζουν  και σε δεύτερο γύρο”. Αλλά για να συμβεί αυτό αναφέρουν ότι τις περισσότερες φορές προηγούνται κάποια προκαταρκτικά όπως μασάζ και ερωτικά χάδια.
 
– Αγκαλιές και φιλιά
Οι γυναίκες θέλουν αγκαλιές και τα φιλιά και κατηγορούν τους άντρες πως θέλουν να κοιμούνται μετά το σεξ.
 
– Τσιγάρο
Όλο και περισσότερα ζευγάρια θέλει να κάνει μαζί ένα τσιγάρο μετά το σεξ.