Instagram Report: 5 Λαχταριστοί Λογαριασμοί Διατροφής!

23-04-2018

Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη της ισορροπημένης διατροφής, είναι πως σας κάνει να χαρά και ευεξία! Βασική αιτία για αυτό δεν είναι μόνο η πρόσληψη όλων των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών, άρα και η επαρκής παραγωγή ενέργειας και νευροδιαβιβαστών της «ευτυχίας»! Το Instagram αποτελεί ένα πραγματικό θησαυρό έμπνευσης, καθώς καθημερινά οι χρήστες του δημοσιεύουν υγιεινές συνταγές, διατροφικές λύσεις ή απλά λαχταριστές φωτογραφίες. Εάν είστε λάτρης της ισορροπημένης διατροφής ακολουθούν 5 λογαριασμοί που πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσετε!

Nutrition Stripped @nutritionstripped

Από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η διαιτολόγος McKel Hill σας μαθαίνει τα οφέλη της χορτοφαγικής διατροφής. Διαβάστε για τη δράση κάθε συστατικού μίας συνταγής, και βάλτε χρώμα στο διαιτολόγιό σας! Επισκεφθείτε το site της διαιτολόγου, για περισσότερες συμβουλές διατροφής και ευεξία, αλλά και για να αγοράσετε μπλούζες με αβοκάντο!

Deliciously Ella @deliciouslyella

Εάν θέλετε να δείτε τι τρώει καθημερινά μία Αγγλίδα, τότε ακολουθήστε μία από τις διασημότερες blogger διατροφής. Ιδέες για συνταγές χωρίς ζάχαρη και χωρίς γλουτένη, αλλά και φωτογραφίες από το κοσμοπολίτικο Λονδίνο μπορούν να σας αλλάξουν τη διάθεση. Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να μπείτε και στο site της Ella.

Ida Skivenes @idafrosk

Η blogger Ida Skivenes από τη Νορβηγία, ζει στο Βερολίνο και δίνει τη λύση σε χιλιάδες μαμάδες! Εάν το παιδί σας είναι επιλεκτικό με το φαγητό, ή εάν απλά σας αρέσει να παίζετε με την εμφάνιση του πιάτου σας, τότε ο λογαριασμός της Ida θα γίνει ο αγαπημένος σας!

My New Roots @mynewroots

Αποτοξίνωση, χορτοφαγία και πολλές συνταγές φτιαγμένες με γνώμονα την ολιστική προσέγγιση στη διατροφή. Η Sarah B, έχει τη δική της σειρά με συμπληρώματα διατροφής, έχει βάλει όμως στόχο να σας αλλάξει τη γνώμη που έχετε για τη χορτοφαγική διατροφή!

Goop @goop

Για το τέλος αφήνουμε τον λογαριασμό της γνωστής ηθοποιού Gwyneth Paltrow! Εάν αναρωτιέστε που κρύβεται το μυστικό της ομορφιάς της, τότε ο ισορροπημένος τρόπος ζωής που ακολουθεί θα σας εντυπωσιάσει. Ρούχα, tips ομορφιάς, μαγευτικά ταξίδια και συνταγές με φυσικά υλικά κυριαρχούν σε αυτόν τον ξεχωριστό προφίλ.

Βρείτε τη δική σας πηγή έμπνευσης!

Ήβη Παπαϊωάννου, MS, RDN

Διαιτολόγος, Διατροφολόγος

Μέλος της Ακαδημίας Διατροφής και Διαιτολογίας, ΗΠΑ

ivipapai@gmail.com