Τάκης Παντέλης στο healthview.gr: Δεν μπορεί η ΠΟΕΔΗΝ να ικανοποιεί τα ταπεινά ένστικτα του ακροατηρίου της Χρυσής Αυγής!

05-07-2018

Του Βασίλη Βενιζέλου

 

Με οργή και απαξία αντιδρά το απόγευμα της Πέμπτης 5 Ιουλίου ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) Τάκης Παντέλης στις νέες δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου περί “υγειονομικού ναρκοπεδίου” στο hot spot των προσφύγων στη Μόρια της Λέσβου!

Συγκεκριμένα, ο Τάκης Παντέλης δηλώνει τα εξής στο healthview.gr:

“Είναι πλέον η ώρα, για να μην πούμε ότι έχουμε ήδη αργήσει στην εκπλήρωση της αποστολής μας, ως συνδικαλιστικά στελέχη του χώρου της Υγείας. Οφείλουμε, κυρίως, να προασπίζουμε τη δημόσια υγεία και την υγειονομική ασφάλεια του πληθυσμού της  χώρας μας!

Βλέπουμε, όμως, την Πέμπτη 5 Ιουλίου, σήμερα, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Μιχάλη Γιαννακό και τον γενικό γραμματέα Χρήστο Παπαναστάση να εκπέμπουν τρομολαγνικά μηνύματα εκφοβισμού του πληθυσμού της χώρας, καθώς μιλάνε για δήθεν ‘υγειονομικό ναρκοπέδιο’ στη Μόρια…

Τους ενημερώνουμε ότι καμία αρμόδια υγειονομική αρχή της χώρας μας δεν έχει διατυπώσει τέτοιες αιτιάσεις και προειδοποιήσεις, σαν αυτές τις οποίες ξεστόμισαν τα δύο κορυφαία στελέχη της ΠΟΕΔΗΝ, με μοναδικό αποτέλεσμα να ικανοποιήσουν τα ταπεινά ένστικτα του ευρύτερου ακροατηρίου της Χρυσής Αυγής!”.