Σεξ: Το άγνωστο σεξουαλικό πρόβλημα των αντρών που κανείς δεν συζητάει

26-12-2016
Όταν αναφερόμαστε σε αντρικά σεξουαλικά προβλήματα το μυαλό όλων πάει στο κυριότερο. Την στυτική δυσλειτουργία. Κι όμως. Υπάρχει ένα πρόβλημα το οποίο λίγοι συζητούν και είναι μεγάλο. Οι άντρες που έχουν καθυστερημένη εκσπερμάτιση σπάνια βιώνουν τον οργασμό στην κορύφωση.
 
Ερευνητές από Ιατρικό Κέντρο SIU HealthCare στο Ίλινοις των Ηνωμένων Πολιτειών έκαναν μελέτες σε άντρες, ορισμένοι από τους οποίους είχαν καθυστερημένη εκσπερμάτιση.
 
Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν πως οι άντρες που καθυστερούσαν να εκσπερματίσουν κατά τη διάρκεια του σεξ είχαν μόνο 20% πιθανότητες να βιώσουν τον οργασμό κατά την κορύφωση.
 
Τι είναι όμως η καθυστερημένη εκσπερμάτιση; Σύμφωνα με τον επικεφαλής της έρευνας, Tobias Köhler είναι η αδυναμία του άντρα να έρθει σε οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ.
Βέβαια, όπως εξηγούν οι ειδικοί, αυτό δεν σημαίνει πως οι άντρες που έχουν καθυστερημένη εκσπερμάτιση δεν μπορούν να έχουν καλή στύση και να ευχαριστηθούν το σεξ.
 
Τι είναι λοιπόν αυτό που μπορεί να προκαλέσει αυτό το σεξουαλικό πρόβλημα στον άντρα; Όπως λένε οι ειδικοί, οι αιτίες μπορεί να είναι τόσο ψυχολογικές όσο και παθολογικές.
Πιο συχνά, αυτή την σεξουαλική δυσλειτουργία την παρουσιάζουν οι άντρες που αυτοϊκανοποιούνται πολύ τακτικά.
 
Και πως θα καταλάβει ένας άντρας εάν έχει αυτό το σεξουαλικό πρόβλημα; Οι ειδικοί λένε πως εάν ένας άντρας δεν έχει φτάσει σε οργασμό μετά από 20 λεπτά σεξ, τότε μπορεί να έχει αυτή τη σεξουαλική δυσλειτουργία.
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: