Ο Παύλος Πολάκης ευχαριστεί δημοσίως τους εργαζόμενους και τους χορηγούς για την εσωτερική διακόσμηση της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Χανίων

Από το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη εξεδόθη την Τρίτη 17 Ιουλίου η εξής ανακοίνωση:

«Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και προσωπικά ο Αναπληρωτής Υπουργός Παύλος Πολάκης, επιθυμεί να ευχαριστήσει και να συγχαρεί δημόσια τον Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χανίων και όλους τους χορηγούς που συνέβαλαν στην αναμόρφωση της εικόνας των κτιριακών υποδομών της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου.

Ιδιαιτέρως συγχαίρουμε γιαυτή την πρωτοβουλία, που απέβη σε ένα ευχάριστο και επιστημονικά βοηθητικό περιβάλλον, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ευτύχη Κοντορινάκη και Εμμανουέλα Περάκη, καθώς και τη ζωγράφο που φιλοτέχνησε τον χώρο Βάσω Τζάλου.

Πέρα από το αυτονόητο όφελος για τους μικρούς ασθενείς του Νοσοκομείου, η πρωτοβουλία αυτή αναδεικνύει επιπλέον και ένα διαφορετικό μη-στείρο παράδειγμα συμβολής του συνδικαλιστικού χώρου των εργαζομένων, που χωρίς να υποκαθιστά αρμοδιότητες και καθήκοντα της Διοίκησης και του Δημοσίου, συμβάλλει με δημιουργικότητα στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας».

 

 

In this article