Δημήτρης Βαρνάβας: Οι γιατροί του ΚΕΠΑ αποδέχθηκαν καταφανώς πλαστές ιατρικές γνωματεύσεις για τον Αριστείδη Φλώρο!

01-09-2018

Του Βασίλη Βενιζέλου

 

Με ένα δηκτικό σχόλιο αντιδρά το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου ο γενικός γραμματέας του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) Δημήτρης Βαρνάβας στην υπόθεση της αποφυλάκισης του καταδικασθέντος για το σκάνδαλο της εταιρείας Energa – Hellas Power Αριστείδη (Άρη) Φλώρου, με σχετική ανάρτησή του στο ygeianet.gr.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Βαρνάβας αναφέρει τα εξής στη σχετική ανάρτησή του:

“Οι κοινωνικές αντιδράσεις που προκάλεσε η αποφυλάκιση του καταδικασμένου για το σκάνδαλο Energa-Hellas Power Αριστείδη Φλώρου έδωσαν αφορμή να διατυπωθούν χολώδη σχόλια τόσο από τη ΝΔ, όσο και από την Ένωση Δικαστών, σχόλια που διέγραψαν σχεδόν ταυτόσημη τροχιά.

Η ΝΔ εμφανίστηκε ως προστάτης των αδυνάτων, ενώ οι ισχυροί- όπως ισχυρίστηκε- βρίσκουν καταφύγιο στον ΣΥΡΙΖΑ. Κατηγόρησε ταυτόχρονα και το νόμο Παρασκευόπουλου, πράγμα που πράττει με συχνότητα ίδια μ΄ αυτήν που ζητά εκλογές.

Οι δικαστές κατηγόρησαν ομοίως το νόμο Παρασκευόπουλου και μετακύλισαν τις ευθύνες στους γιατρούς του ΚΕΠΑ που γνωμοδότησε για το ποσοστό αναπηρίας.

Τελικά αποκαλύφθηκε πως τα πιστοποιητικά ήταν πλαστά, πράγμα που θέτει σοβαρό ζήτημα τόσο για τους δικαστές, όσο και για τους γιατρούς του ΚΕΠΑ που αποδέχτηκαν καταφανώς πλαστές γνωματεύσεις .

Η μόνη ευχάριστη νότα στην υπόθεση υπήρξε ο ισχυρισμός της ΝΔ πως αποτελεί προστάτη των αδυνάτων…”.