Ποδόσφαιρο – Sex, σημειώσατε 1

26-12-2016
  • Αυτό το καλοκαίρι 40% των ανδρών θα έλεγαν όχι στο σεξ για να δουν ποδόσφαιρο
  • 70% των ανδρών συμφωνούν ότι το να προσποιείσαι στο ποδόσφαιρο καταστρέφει το παιχνίδι
  • 1 στους 3 πιστεύει ότι είναι χειρότερο να προσποιείσαι στο γήπεδο απ’ ότι στην κρεβατοκάμαρα
  • Στην Ελλάδα το σεξ καλά κρατεί, αφού ο διαγωνισμός Durex Loveville συνεχίζεται με τις μεγαλύτερες ελληνικές πόλεις να διεκδικούν τον τίτλο της πόλης που κάνει το περισσότερο σεξ

Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι οι άντρες βγάζουν πλέον κόκκινη κάρτα στη γνωστή δικαιολογία του δήθεν πονοκεφάλου και είναι εκείνοι που προσπαθούν να αποφύγουν το σεξ για να μην χάσουν τους αγώνες ποδοσφαίρου αυτό το καλοκαίρι με την πιο ειλικρινή δικαιολογία: «Θέλω να δω τον αγώνα».

Με την ελίτ του ποδοσφαίρου να αγωνίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο, η μαγεία των ποδοσφαιρικών αγώνων είναι πολύ δελεαστική για μερικούς:  το πάθος, ο ενθουσιασμός… και οι ακαταμάχητες προσποιήσεις τραυματισμών αναμένονται να αποτελέσουν τα πιο πολυσυζητημένα  θέματα των επερχόμενων εβδομάδων.

Η Durex πιστεύει πως το φοβερό σεξ είναι σαν το φοβερό ποδόσφαιρο: Είναι καλύτερο όταν δεν προσποιείσαι.  

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία ερευνών 72Point με την υποστήριξη της Durex δείχνει με ποιό τρόπο ένα καλοκαίρι γεμάτο ποδόσφαιρο επηρεάζει την ερωτική ζωή των ανθρώπων με την καμπάνια #DontFakeIt Ενώ κάποιοι πιθανόν να προτιμούν την ευθεία προσέγγιση, δήθεν δικαιολογίες περί τραυματισμών είναι εξίσου επικρατούσες στην κρεβατοκάμαρα, όσο και στο γήπεδο. Στις τοπ δικαιολογίες που προβάλλουν οι άνδρες περιλαμβάνονται οι παρακάτω: «Πονάει η μέση μου» ή «Είμαι πολύ κουρασμένος» και «Έχω πονοκέφαλο» ή «Δούλευα μέχρι αργά».

Οι ερευνητές αποκαλύπτουν ότι παρά την κοινή εντύπωση πως οι άντρες σπανίως είναι εκείνοι που θα απορρίψουν λίγη δράση κάτω από τα σεντόνια , 40% θα πουν «όχι» στο άλλο τους μισό για να δουν αγώνα ποδοσφαίρου.

Βέβαια, την ίδια στιγμή η Ελλάδα φαίνεται να «ιδρώνει» και εκτός γηπέδων αφού ο διαγωνισμός που θα αναδείξει την πόλη που κάνει το περισσότερο σεξ συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία και απρόσμενα μεγάλη συμμετοχή με στόχο την πρωτιά της πόλης τους! Μέχρι στιγμής, ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά, οι πρώτες μετρήσεις φέρνουν το Ηράκλειο στην πρώτη θέση με σαφές προβάδισμα απέναντι στην Λάρισα που έρχεται δεύτερη. Αθήνα και Θεσσαλονίκη ακολουθούν, με την Πάτρα, που φήμες ήθελαν φαβορί, να μένει στην τελευταία θέση – προς το παρόν τουλάχιστον! Έναμιση μήνα ακόμη μένει για να φορτσάρουν οι Έλληνες εραστές και να απονεμηθεί στην πόλη τους ο τίτλος του DUREX LOVEVILLE 2014.