Game Of Thrones: Ποιοι χαρακτήρες έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να ζήσουν

12-12-2018

Όλοι οι φανατικοί φίλοι του Game Of Thrones περιμένουν πως και πως να ξεκινήσει η 8η και τελευταία σεζόν της πιο επιτυχημένης ίσως σειράς των τελευταίων δεκαετιών. Οι θαυμαστές της σειράς έχουν συνηθίσει να βλέπουν ακόμα και τους πιο σημαντικούς ήρωες να χάνουν τη ζωή τους ξαφνικά και με τον πιο τραγικό τρόπο; Αυτό το φαινόμενο έγινε μέχρι και έρευνα από επιστήμονες. Ποιοι είναι λοιπόν οι χαρακτήρες που καταφέρνουν να επιβιώσουν στο κόσμο του Game Of Thrones?

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Macquarie στο Σϊδνευ της Αυστραλίας είδαν και τα 67 επεισόδια της σειράς και μελέτησαν 186 θανάτους των ηρώων της. Έβγαλαν λοιπόν τα δικά τους συμπεράσματα τα οποία δημοσίευσαν στο έντυπο Journal Injury Epidemiology.
Και ποια ήταν αυτά;
Οι γυνάικες έχουν λιγότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τους άνδρες και οι λιγότερο σημαντικοί χαρακτήρες είναι κατά 28% πιο πιθανό να πεθάνουν από εκείνους που είναι λιγότερο σημαντικοί.

Όσο για εκείνους που έμειναν πιο πιστοί στην πίστη τους; Αυτοί είναι και πιο πιθανό να πεθάνουν.

Το τελικό συμπέρασμα; Από τους τωρινούς ήρωες της σειράς ο John Snow και η Daenerys έχουν τις λιγότερες πιθανότητες να πεθάνουν.
Το πιο συχνό μέρος για να πεθάνει κανείς είναι το σπίτι. Το 80% των ανθρώπων πέθαναν στο βασικό Βασίλειο της σειράς Westeros ενώ ο μέσος όρος ζωής ενός ήρωα στο Game Of Thrones είναι 28 ώρες και 24 λεπτά.