Με αλλαγές στις διοικήσεις των νοσοκομείων κλείνει το 2018

23-12-2018

Σε αλλαγές στις διοικήσεων των δημόσιων νοσοκομείων, προχωρά το υπουργείο Υγείας λίγες μόλις ημέρες από την εκπνοή του έτους. Ήδη η ηγεσία του υπουργείου Υγείας αποφάσισε την πρόωρη λήξη της θητείας του Αναπληρωτή στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ», με αρμοδιότητα στην αποκεντρωμένη οργανική μονάδα ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, αρμοδιότητας 3ης Υ.Πε. Μακεδονίας. Στη σχετική μάλιστα απόφαση αναφέρεται ότι ο πρώην διοικητής κλήθηκε σε απολογία αλλά δεν ανταποκρίθηκε.

Την ίδια στιγμή, αποφασίστηκε ο διορισμός της κα Ευαγγελίας Λάππα (Δρ. της Ιατρικής Σχολής Αθηνών στον τομέα Τεχνολογιών Πληροφόρησης e-health) η οποία αναλαμβάνει ως Αναπληρώτρια Διοικήτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Ν. Ιωνίας «ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ –ΠΑΤΗΣΙΩΝ», με αρμοδιότητα στην Οργανική Μονάδα Έδρας ”ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ Ν.ΙΩΝΙΑΣ”, αρμοδιότητας 1ης Υ.ΠΕ. Αττικής του Υπουργείου Υγείας, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, σε αντίστοιχη οργανική θέση με τριετή θητεία.

Επίσης, αποφασίστηκε ο διορισμός του κ. Χρ. Παπούλκα (Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών) ως Διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο ΦΛΩΡΙΝΑΣ «ΕΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ», αρμοδιότητας 3ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας του Υπουργείου Υγείας, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, σε αντίστοιχη οργανική θέση, με τριετή θητεία.