Έρευνα της Focus Bari για τη φήμη της φαρμακοβιομηχανίας μέσα από τα μάτια των πολιτών

19-11-2019

Τα αποτελέσματα θα παρουσιαστούν αύριο Τετάρτη στην Ημερίδα Reputation Pharma 2019 Εξέλιξη Φήμης Φαρμακευτικού κλάδου στην Ελλάδα

Ποια εικόνα έχει σήμερα το ελληνικό κοινό για τις φαρμακοβιομηχανίες, τον ρόλο και τη συνεισφορά τους στη δημόσια υγεία, την έρευνα και την πρόοδο για την αντιμετώπιση των ασθενειών;

Πώς ξεχωρίζουν οι πολίτες τις ελληνικές από τις πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες;

Πώς συγκρίνονται τα σημερινά αποτελέσματα με αντίστοιχη έρευνα του 2004; Υπάρχει εξέλιξη;

Σε αυτά και άλλα πολλά ενδιαφέροντα ερωτήματα θα δώσει απαντήσεις αύριο Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019, η Ξένια Κούρτογλου.

Με αφορμή τη διεξαγωγή της Hμερίδας «Reputation Pharma 2019: Εξέλιξη Φήμης Φαρμακευτικού κλάδου στην Ελλάδα» στις 9:30 π.μ. στην Αίγλη Ζαππείου, η Ιδρύτρια, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Focus Bari, θα παρουσιάσει τη νέα Έρευνα της Focus Bari για το 2019 με θέμα: «Η φήμη του κλάδου της φαρμακοβιομηχανίας στο ευρύ κοινό».

Μια έρευνα «καθρέφτης» που αποκαλύπτει τις θέσεις, στάση και εικόνα των Ελλήνων πολιτών για την φήμη του σημαντικού αυτού κλάδου, και φιλοδοξεί να συνεισφέρει στην καθοδήγηση της περαιτέρω συμβολής, εκπαίδευσης και επικοινωνίας των φαρμακοβιομηχανιών για θέματα υγείας προς το ελληνικό κοινό.

Δείτε εδώ τη δήλωση της Ιδρύτριας, Πρόεδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου της Focus Bari, Ξένιας Κούρτογλου με αφορμή την Ημερίδα Reputation Pharma 2019 Εξέλιξη Φήμης Φαρμακευτικού κλάδου στην Ελλάδα.