1 στους 5 άνδρες δεν είναι ικανοποιημένος με το μέγεθος του μορίου του

26-12-2016

Μετράει ή δε μετράει το μέγεθος στο sex; Αυτό είναι το αιώνιο ερώτημα όσον αφορά στο σεξ. Οι άντρες ταλαιπωρούνται από αυτή την απορία εδώ και αιώνες ενώ οι γνώμες των γυναικών διίστανται. Τώρα, νέα έρευνα έρχεται να δώσει μια απάντηση. Το μέγεθος του μορίου στο σεξ τελικά έχει σημασία τουλάχιστον για τους άνδρες. Μάλιστα ένας στους πέντε άντρες αποκαλύπτει πως δεν είναι ικανοποιημένος με το μέγεθος του μορίου του.

Η Βρετανική Έρευνα για το Σεξ που έγινε από την εφημερίδα Observer, έγινε ανάμεσα σε 1052 ενήλικες Βρετανούς άντρες. Τι έδειξε; Η πλειοψηφία των αντρών δήλωσαν πως είναι  ευχαριστημένοι από το μέγεθος του μορίου τους ενώ και ο αριθμός αυτών που δεν είναι ικανοποιημένοι είναι χαμηλότερο από πριν έξι χρόνια όταν δήλωνε ικανοποιημένο το 86%. Η ίδια έρευνα έδειξε πως οι άντρες είναι περισσότερο ανασφαλείς στο κρεβάτι από παλιότερα με μόλις έναν στους τρεις να δηλώνει αυτοπεποίθηση στο σεξ.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το γεγονός πως οι Βρετανοί κάνουν λιγότερο σεξ κατά μέσο όρο. Το ποσοστό των αντρών που έχει συχνό σεξ έχει μειωθεί κατά 8% από το 2008, αφού οι Βρετανοί κάνουν πλέον κατά μέσο σεξ 4 φορές το μήνα από 7 φορές που έκαναν το 2008