11 τροφές-ασπίδα στον καρκίνο…

26-12-2016

Η σωστή και ισορροπομένη διατροφή θωρακίζει τον οργανισμό και είναι ικανή να αποτρέψει την εμφάνιση αρκετών μορφών καρκίνου. Αν και οι ευεργετικές επιπτώσεις της σωστής διατροφής έχει τεκμηριωθεί επιστημονικά από τη δεκαετία του 1950, πρόσφατα στοιχεία της Διεθνούς Ένωσης Κατά του Καρκίνου αποδεικνύουν ότι σχεδόν οι μισοί τύποι της ασθένειας είναι δυνατό να προληφθούν με το σωστό διαιτολόγιο.

Μπορείτε να διαβάσετε τη συνέχεια του άρθρου εδώ.