11ο Greece Race for the Cure 2019: Uni-pharma & InterMed αποκλειστικοί χορηγοί των δρομέων

18-09-2019

Λέμε ΝΑΙ στην ΖΩΗ – Στέλνουμε ισχυρό μήνυμα κατά του καρκίνου του μαστού

Για ακόμη μία χρονιά, οι Uni-pharma & InterMed φαρμακοβιομηχανίες του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, δίνουν ραντεβού την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 στο 11ο Greece Race for the Cure στο Ζάππειο, για να στείλουν ισχυρό μήνυμα κατά του καρκίνου του μαστού.

Οι δύο φαρμακοβιομηχανίες μέσα από την δυναμική running team των εργαζομένων του Ομίλου (ΟΦΕΤ) και στο πλαίσιο της Στρατηγικής του για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, ως αποκλειστικοί χορηγοί των δρομέων, θα στείλουν με αίσθημα ευθύνης και ευαισθησίας, ισχυρό μήνυμα «ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΗΤΕΣ».

Με αυτόν τον τρόπο οι Uni-pharma & InterMed, ενισχύουν τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», που οργανώνει τον Αγώνα Greece Race for the Cure.

Την ίδια μέρα, 16 αγώνες Race for the Cure® θα διεξαχθούν ταυτόχρονα σε ευρωπαϊκές πόλεις.

Να θυμίσουμε ότι πέρυσι, μαζί με τη running team των εργαζομένων του ΟΦΕΤ, συμμετείχαν επίσης φοιτητές Φαρμακευτικής μέλη του Greek Pharmaceutical Student’s Federation αλλά και δημοσιογράφοι του ιατρικού ρεπορτάζ.

Στον 10ο Greece Race for the Cure, έτρεξαν και περπάτησαν περί τους 40.000 συμμετέχοντες (σύμφωνα με τους διοργανωτές), ενώ ο Αγώνας, πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου.

Για πρώτη φορά μαζί ο Γύρος της Αθήνας!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι – εκτός από τον αγώνα δρόμου των 5 χλμ και τον περίπατο 2 χλμ- εφέτος για πρώτη χρονιά, ο πλέον ιστορικός θεσμός στα αθλητικά δρώμενα της πόλης, που από το 1982 αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της πρωτεύουσας, ο 33ος Γύρος της Αθήνας του ΟΠΑΝΔΑ, γίνεται σύμμαχος στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού και ενώνεται με το Greece Race for the Cure® σε μία διαδρομή 10 χιλιομέτρων με chip χρονομέτρησης.

Οι επικεφαλής των Uni-pharma και InterMed θα περιμένουν όλους τους δρομείς και τους επισκέπτες στο περίπτερό τους για να τους μοιράσουν δώρα και να φωτογραφηθούν.