2 λεπτά αρκούν για ένα λαμπερό πρόσωπο!

26-12-2016

Επειδή οι υποχρεώσεις σας δεν το επιτρέπουν πολλές φορές αμελείτε να ασχοληθείτε με την επιδερμίδα του προσώπου σας! Και όμως 2-3 λεπτά την ημέρα αρκούν για ένα λαμπερό πρόσωπο!

Πρέπει να καθαρίζουμε καθημερινά το πρόσωπο μας οπωσδήποτε πριν κοιμηθούμε για να διατηρήσουμε ανοιχτούς τους πόρους για να αναπνέει το δέρμα μας καλύτερα. Καθημερινά συσσωρεύονται μικρόβια που δημιουργούν μαύρα στίγματα και φράζουν τους πόρους. Αφαιρούμε κάθε ίχνος μακιγιάζ από την επιδερμίδα μας με τη χρήση ειδικού προϊόντος επιλέγοντας αυτό που μας ταιριάζει, γαλάκτωμα, λοσιόν, τζελ, ή αφρός.

Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε υποαλλεργικά προϊόντα, για να μειώσετε τον κίνδυνο ερεθισμού . Ένας απλός τρόπος καθαρισμού είναι να βρέξετε το πρόσωπο σας με νερό και να καθαρίσετε την επιδερμίδα σας χρησιμοποιώντας σαπούνι και τρίβοντας απαλά με τα δάχτυλά σας ή χρησιμοποιώντας βαμβάκι με γαλάκτωμα.

Για εσάς που μπορείτε να αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας,  κάνετε ένα ελαφρύ peeling που βοηθά στο βαθύ καθαρισμό απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και το σμήγμα και μετά μάσκα προσώπου. Υπάρχουν peeling που δεν ερεθίζουν το δέρμα και αφήνουν την επιδερμίδα του προσώπου καθαρή και λαμπερή. Μετά το peeling καλό είναι να χρησιμοποιείτε, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας, μάσκα προσώπου, η οποία απομακρύνει τη σκόνη, το σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα που φράζουν τους πόρους. Υπάρχουν μάσκες ενυδάτωσης με ιαματικό νερό για την άμεση ανακούφιση από την έλλειψη υγρασίας στο δέρμα, την επαναφορά της απαλότητας και της λείας υφής στις πιο ξηρές ή αφυδατωμένες επιδερμίδες. Σίγουρα θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα… απλά και μόνο γιατί κάνατε κάτι για εσάς!