Ύπνος: Τι δείχνει ο τρόπος που κοιμάστε για την ερωτική σας ζωή

10-01-2017

Υπάρχουν πολλές στάσεις με τους οποίους μπορεί να κοιμηθεί κανείς. Ο κάθε άνθρωπος βολεύεται και με έναν διαφορετικό. Τα πράγματα όμως είναι λίγο πιο πολύπλοκα από αυτό. Γιατί η στάση με την οποία κοιμάστε με τον σύντροφο σας μαρτυρά πολλά για την ερωτική σας ζωή. Αυτό τουλάχιστον επισημαίνουν οι ειδικοί.

Μπορεί η γλώσσα του σώματος να είναι απενεργοποιημένη κατά την διάρκεια του ύπνου. Ακόμα και όταν κοιμόμαστε όμως ο τρόπος που κοιμόμαστε μαρτυρά τη σχέση που έχουμε με τον σύντροφό μας. Τα εξηγεί η όλα Γερμανίδα καθηγήτρια, Μόνικα Μάτσνινγκ, στο βιβλίο της, υπό τον τίτλο: «Η ερωτική γλώσσα του σώματος».
Σύμφωνα με την ειδικό, εάν κοιμάστε σε εμβρυική στάση με ενωμένη την οπίσθια πλευρά σας, τότε έχετε μία ανεξάρτητη σχέση με τον σύντροφό σας.
Επίσης, η στάση όπου μία γυναίκα κοιμάται στο πλάι και ο άνδρας την αγκαλιάζει από πίσω, δείχνει τη μεγάλη αγάπη τους.

Για τη στάση όπου οι δύο σύντροφοι δεν έχουν καμία σωματική επαφή, υπάρξουν οι εξής δύο θεωρίες: 1ον: ότι υπάρχουν προβλήματα στην σχέση ή ότι οι σύντροφοι ζουν τη δική τους ζωή.

Διάφορες μελέτες έχουν δείξει ότι υπάρχει σχέση μεταξύ της στάσης που παίρνουμε στη διάρκεια του ύπνου και του χαρακτήρα μας. Κι όταν ένα ζευγάρι κοιμάται, ο τρόπος που παίρνει θέση στο κρεβάτι μαρτυρά το είδος της σχέσης του, υπογραμμίζει η Γερμανίδα καθηγήτρια.

Τι υποδηλώνουν για την ερωτική σας ζωή οι στάσεις του ύπνου με τον σύντροφο μας:

1. Όταν ο άνδρας έχει αγκαλιά τη γυναίκα την ώρα που κοιμάται δείχνει ότι η σχέση τους είναι στοργική κι ότι βασίζεται στην αμοιβαιότητα.

2. Όταν ο άνδρας κοιμάται στο πλάι και η γυναίκα ανάσκελα ενώ το ένα της πόδι ακουμπάει το πόδι του συντρόφου, τότε η σχέση τους δείχνει ότι είναι περισσότερο φιλική.

3. Όταν κοιμούνται στο πλάι σαν να φιλιούνται τότε η σχέση δείχνει απολύτως αρμονική.

4. Όταν το ζευγάρι κοιμάται σε εμβρυική στάση με την οπίσθια πλευρά τους ενωμένη, αυτό δείχνει μία σχέση πολλών ετών όπου υπάρχει οικειότητα αλλά και μία τάση ανεξαρτησίας των συντρόφων.

5. Ορισμένοι σύντροφοι κοιμούνται σε εμβρυική στάση, ο μακριά από τον άλλο. Τότε η σχέση τους πιθανόν δεν έχει προβλήματα ή ο καθένας ζει τη ζωή του.

6. Όταν η γυναίκα κοιμάται στο πλάι και ο άνδρας την αγκαλιάζει από πίσω, δείχνει μία σχέση εμπιστοσύνης.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ύπνος: Πως ο ύπνος με τον σύντροφο σας μπορεί να καταστρέφει την υγεία σας
Ένα στα δέκα ζευγάρια κοιμούνται σε διαφορετικές κρεβατοκάμαρες