Σεξ: Το καλογυμνασμένο σώμα δεν εγγυάται τέλειες επιδόσεις

16-01-2017

Θα περίμενε κανείς ένας άντρας με γυμνασμένο σώμα και κοιλιακές πέτρα να απολαμβάνει περισσότερο το σεξ σε σχέση με κάποιον που έχει περιττά κιλά. Θα περίμενε επίσης να είναι καλύτερος στο σεξ. Κι όμως! Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει όπως απέδειξε και νέα Βρετανική έρευνα.

Βρετανοί ερευνητές διαπίστωσαν πως το αντρικό καλογυμνασμένο σώμα δεν αποτελεί εγγύηση για επιτυχημένη σεξουαλική ζωή.
Η έρευνα, η οποία δημοσιεύτηκε στην Γερμανική εφημερίδα Bild, έδειξε πως ένας άντρας με την κλασική κοιλίτσα και περιττά κιλά μπορεί να είναι καλύτερος στο σεξ  και να έχει περισσότερες επιτυχίες στον ερωτικό τομέα.

Σύμφωνα με τη μελέτη, τρεις στις τέσσερις γυναίκες θα προτιμούσαν έναν άντρα με κοιλίτσα παρά έναν που να έχει στομάχι-σανίδα. Μάλιστα, οι περισσότερες Βρετανίδες θεωρούν ότι ένας άνδρας με κοιλίτσα είναι πιο ελκυστικός από έναν φανατικό της γυμναστικής.

Για το 74% των γυναικών, μια καλή εμφάνιση των ανδρών τις φέρνει σε δύσκολη θέση καθώς τονίζει τις δικές τους αδυναμίες. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι άντρες με μεγάλη κοιλιά είναι ελκυστικοί, όπως επισημαίνει η έρευνα. Ούτε όμως και οι άντρες που στην αρχή προσέχουν την εμφάνισή τους και στη συνέχεια παχαίνουν είναι αρεστοί στις γυναίκες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σεξ: Εσείς θεωρείτε πως είστε πολύ παχουλοί για σεξ;
Λιγότερα κιλά για καλύτερο σεξ