Σεξ: Ποια είναι τα μέρη στα οποία προτιμούν να έχουν σεξουαλικές επαφές οι γυναίκες

01-04-2017

Το που προτιμά να κάνει σεξ κάποιος είναι εντελώς προσωπικό ζήτημα και διαφέρει από άντρα σε άντρα και από γυναίκα σε γυναίκα. Υπάρχουν όμως και ορισμένα μέρη που, όπως δείχνει νέα έρευνα, είναι πιο κατάλληλα από άλλα για σεξ, σύμφωνα με τις γυναίκες.

Αν και για οι περισσότεροι σκέφτονται πρώτο και καλύτερο το κρεβάτι όταν μιλάνε γα σεξ, υπάρχουν κι άλλα μέρη στα οποία θα μπορούσε να επιδοθεί σε σεξουαλικές περιπτύξεις ένα ζευγάρι. Η έρευνα που δημοσιεύει το περιοδικό Maxim καταδεικνύει πως οι γυναίκες φαντασιώνονται το σεξ, οπουδήποτε αλλού εκτός της κρεβατοκάμαρας.

Στην έρευνα που διεξήγαγε η εταιρία Sleep Cupid συμμετείχαν 3.000 γυναίκες. Οι  απαντήσεις τους έδειξαν πως το πιο ελκυστικό μέρος για σεξ είναι οι σκάλες. Μπορεί να μην ακούγεται βολικό. Υπάρχει όμως μία λογική εξήγηση. Ποια είναι αυτή; Πως στην σκέψη ότι θα πέσουν από τα σκαλιά, ανεβαίνει η αδρεναλίνη.

Το δεύτερο πιο επιθυμητό μέρος που προτιμούν οι γυναίκες να κάνουν σεξ είναι η παραλία. Κι αυτό επειδή η παραλία είναι το μέρος που συνδέεται με την διασκέδαση, την ανεμελιά, τη χαλαρή διάθεση, το ποτό κλπ.

Στην τρίτη θέση οι γυναίκες ανέφεραν ότι τους ιντριγκάρει η ιδέα να κάνουν σεξ κατά τη διάρκεια ενός «μεγάλου γεγονότος», όπως ένα πάρτι γενεθλίων, ένας γάμος κ.ο.κ.

Ανάμεσα στις δημοφιλέστερες επιλογές φιγουράρουν επίσης το αεροπλάνο, το γκαράζ, η αυλή και φυσικά το γραφείο. Και μιλώντας για το γραφείο όταν οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα ρωτήθηκαν αν φαντασιώνονται ποτέ να κάνουν σεξ με έναν από τους πιο κακούς τους συναδέλφους, το 83,9 % απάντησε θετικά. Την ίδια στιγμή το 71,3% των γυναικών δήλωσαν πως αν είχαν την ευκαιρία θα έκαναν σεξ με το αφεντικό τους.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σεξ: Τα 5 μέρη που δεν πρέπει να το κάνουμε
Σεξ: Που προτιμούν οι άντρες να το κάνουν περισσότερο;