Πως θα γίνω πρωινός τύπος; 7 απλοί τρόποι

14-09-2017

Δεν μπορείτε να λειτουργήσετε το πρωί; Δεν μπορείτε να σηκωθείτε νωρίς και κάνετε όλες τις δουλειές σας από το μεσημέρι και μετά. Τότε σίγουρα δεν είστε πρωινός τύπος. Τι γίνεται όμως όταν οι συνθήκες σας αναγκάζουν; Υπάρχουν ορισμένοι απλοί τρόποι να γίνετε κι εσείς πρωινός τύπος.

Με επτά απλές συμβουλές θα ξυπνάτε πολύ πιο εύκολα το πρωί, όπως υποστηρίζουν ψυχολόγοι στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Οι ειδικοί συμβουλεύουν: Ξεκινήστε το πρωί με μια έκρηξη ενέργειας κάνοντας επί πέντε λεπτά άσκηση κι ένα παγωμένο ντους.Φορέστε κάτι κίτρινο στο κρεβάτι – είναι το χρώμα της διασκέδασης, της ευτυχίας και του παιχνιδιού. Είναι δύσκολο να είσαι γκρινιάρης όταν φοράς κίτρινο χρώμα.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο Τζο Χέμινγκς, ειδικός σε θέματα συμπεριφοράς, θα πρέπει επίσης να απολαμβάνουμε το πρωινό μας κι αν δεν είναι απολύτως απαραίτητο, να μην βάζουμε ξυπνητήρι.

Συμβουλές για όσους θέλουν να γίνουν πρωινοί τύποι

1. Να κοιμάστε στην αριστερή πλευρά του κρεβατιού

2. Να φοράτε κάτι κίτρινο στο κρεβάτι

3. Ρυθμίστε το ξυπνητήρι έτσι ώστε να ακούτε το αγαπημένο σας τραγούδι

4. Κάντε σεξ ή γυμναστική- αρκούν πέντε λεπτά για να αφυπνίσετε το σώμα σας δίνοντας την εντολή να εκκρίνει την ορμόνη σεροτονίνη που σε κάνει να αισθάνεσαι ευχάριστα.

5. Σταθείτε με το κεφάλι κάτω και τα πόδια επάνω – επί δύο λεπτά για να κατέβει το αίμα στο κεφάλι.

6. Ένα παγωμένο ντους μόλις ξυπνήσετε επί τρία λεπτά, σας ξυπνά απότομα.

7. Απολαύστε το πρωινό σας . Μην τρώτε γρήγορα. Αφιερώστε τουλάχιστον πέντε λεπτά…

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Οκτώ εύκολα βήματα για να γίνει το «νυχτοπούλι» πρωινός τύπος
Τα αρνητικά του να είστε νυχτερινός τύπος