Σεξ: Δέκα παράξενοι τραυματισμοί κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης (βίντεο)

04-10-2017

Πολλοί είναι εκείνοι που φτάνουν στα άκρα προκειμένου να βάλουν λίγο… αλατοπίπερο στην σεξουαλική τους ζωή. Και τότε τα πράγματα μπορούν να πάρουν άσχημη τροπή αφού ο τραυματισμός στο σεξ δεν είναι και τόσο σπάνιο φαινόμενο όσο θα θέλαμε να πιστεύουμε.

Θα πρέπει επίσης να σκεφτούμε πως αυτά που βλέπουμε στις σειρές και στα έργα πολλές φορές δεν γίνονται από τους… κοινούς θνητούς.

Η ομάδα του Alltime10s δημιούργησε ένα βίντεο για να ανοίξει τα μάτια και να προσγειώσει πολλούς επίδοξους Gray and Anastasia από τις Αποχρώσεις του Γκρι. Δείτε το.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=E8GFdeycfmk

 

Κάθε χρόνο, το ένα τρίτο του ενήλικου πληθυσμού θα βιώσει έναν τραυματισμό στο σεξ, κάτι που κάνει αυτή την αιτία τραυματισμών πολύ πιο κοινή από ό, τι νομίζετε. Ερωτικά βοηθήματα/παιχνίδια… κολλάνε και διάφορα μέρη του σώματος μπορεί να υποστούν μικρά κατάγματα, όταν τα ζευγάρια ξεπερνούν τα ίδια τους τα όρια. Τις περισσότερες φορές βέβαια δεν παραδέχονται ότι ο τραυματισμός τους προκλήθηκε στο σεξ και λένε διάφορες αστείες δικαιολογίες. Αλλά οι γιατροί στα Επείγοντα των νοσοκομείων ξέρουν να διακρίνουν την αλήθεια, να το ξέρετε αυτό!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σεξ: Αυτές είναι οι 6 αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα κατά την επαφή
Έχει και το σεξ τους… κινδύνους του. Ποιοι είναι αυτοί;