Σεξ: Έτσι θα είναι οι ερωτικές συνευρέσεις στο μέλλον

Οι άνθρωποι κάνουν σεξ από την αρχή της ύπαρξης τους. Φυσικά οι ερωτικοί και σεξουαλικοί κανόνες έχουν αλλάξει ανά τους αιώνες και πλέον οι άνθρωποι κάνουν σεξ διαφορετικά και για διαφορετικούς λόγους. Κάτι που μας βάζει μπροστά σε ένα ερώτημα: Πως θα είναι άραγε το σεξ στο μέλλον.

Μία έρευνα που δημοσίευσε η γερμανική εφημερίδα «Bild» αναφέρει ότι το σεξ στο άμεσο μέλλον θα αλλάξει. Ο κύριος σκοπός θα είναι η ερωτική απόλαυση κάτι που όπως αναφέρει θα επηρεάζει και τη δημιουργία οικογένειας.

Σύμφωνα με τη σχετική έρευνα τα ζευγάρια θα έχουν ως μοναδικό σκοπό την ευχαρίστηση και την ηδονή όχι τη δημιουργία οικογένειας.

Όσα υποστηρίζει η έρευνα:

1.Σφοδρή επιθυμία και απόλαυση. Ποια οικογένεια;
Μέχρι τώρα πολλές σχέσεις προσανατολίζονταν στη δημιουργία οικογένειας για την απόκτηση απογόνων. Στο μέλλον, όμως, απόλυτη προτεραιότητα θα έχουν οι ατομικές ανάγκες. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ερωτικών σχέσεων με φίλους. Η αγάπη, δηλαδή, δεν θα είναι πλέον απαραίτητη προϋπόθεση για το σεξ. Απλά δεν θα είναι: «πρώτα αγάπη και μετά σεξ» αλλά «πρώτα σεξ και ίσως μετά να έρθει κι ο έρωτας»…

2.Το σεξ οπτικοποιείται και πολλές φορές γίνεται από απόσταση
Το σεξ θα εμπνέεται από τις εικόνες και κυρίως από αυτά που βλέπουμε στο Ιντερνετ. Εάν ο σύντροφός μας δεν θα κοντά μας, τότε το σεξ θα γίνεται εξ αποστάσεως αφού η τεχνολογία θα επιτρέπει κάτι τέτοιο. Κι όσοι δεν έχουν σύντροφο, το πιο πιθανό είναι να καταφύγουν σε ερωτικά παιχνίδια με ρομπότ (sex dolls).

3.Λιγότερα ταμπού, περισσότερη ειλικρίνεια
Στο σεξ δεν θα υπάρχουν πλέον ταμπού. Επιπλέον, θα υπάρχει ειλικρίνεια μεταξύ των ζευγαριών τα οποία δεν θα διστάζουν να μιλούν ανοικτά για τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό. «Το σεξ πουλάει» και γι’ αυτό το λόγο θα είναι το βασικό θέμα σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές. Τα άτομα καλούνται να αναπτύξουν, να βιώσουν και να γνωστοποιήσουν τη σεξουαλική τους ταυτότητα.

4.Η σεξουαλικότητά μας βελτιώνεται
Η σεξουαλικότητά μας βελτιώνεται: υιοθετούμε τα πρότυπα που μαθαίνουμε στον εργασιακό τομέα και τα προσαρμόζουμε στη σεξουαλική μας ζωή. Αυτό σημαίνει ότι στο μέλλον μπορεί να γίνουμε ιδανικοί σεξουαλικοί σύντροφοι, όπου μαθαίνουμε τα μυστικά του σεξ από φωτογραφίες που βλέπουμε σε διαφημίσεις αλλά και ταινίες πορνό.

5. Γινόμαστε πιο αυθόρμητοι
Η επιθυμία μας για αυθορμητισμό στο σεξ θα είναι μέρος ενός ερωτικού παιχνιδιού χωρίς όρια. Δεν έχουμε περιορισμούς και δεν διστάζουμε να πειραματιστούμε. Εδώ ακριβώς έρχεται αυτό που ονομάζουμε λαγνεία.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σεξ: Τι συμβαίνει στον γυναικείο εγκέφαλο κατά τη διάρκεια του οργασμού
Σεξ: Πόσο πρέπει να κάνετε ανάλογα με την ηλικία σας

In this article