Σεξ: Αυτές είναι οι 4 στάσεις για σίγουρο οργασμό

Το ζητούμενο για κάθε γυναίκα στο σεξ είναι ο οργασμός. Υπάρχουν πολλά που μπορούν να εμποδίσουν την γυναίκα να φτάσει στην πολυπόθητη κορύφωση. Υπάρχουν όμως και 4 στάσεις που μπορούν να εγγυηθούν τον οργασμό. Ποιες είναι αυτές;

1η στάση:
Ξάπλωσε ανάσκελα και βάλε τον παρτενέρ σου να σταθεί οριζόντια από πάνω σου. Φέρνεις τα πόδια σου στον αέρα στο ύψος των ώμων του και τον αφήνεις να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα! Από την μία, δίνεις την ευκαιρία στον καλό σου να αισθανθεί κυρίαρχος του παιχνιδιού και από την άλλη η εν λόγω στάση επιτρέπει ολική διείσδυση αλλά και επαφή με το σημείο G σου.

2η στάση:
Φαντάσου τη γνωστή και αγαπητή σε όλους μας ιεραποστολική στάση, αλλά με μία μικρή και καίρια παρέμβαση. Βάλε κάτω ακριβώς από την λεκάνη σου ένα μαξιλαράκι ώστε το σημείο να βρίσκεται λίγο πιο ψηλά από το υπόλοιπο σώμα και πίστεψέ μας το αποτέλεσμα θα σε αφήσει άφωνη. Πολλές γυναίκες μάλιστα υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη είναι η μοναδική στάση με την οποία μπορούν να έρθουν σε οργασμό! Αν είσαι και λίγο γυμνασμένη, μπορείς να παραλείψετε το μαξιλαράκι και να σταθείς στον αέρα.

3η στάση:
Πρόκειται για μία άκρως πετυχημένη παραλλαγή του γνωστού σε όλους doggy style. Ξάπλωσε μπρούμυτα και βάλε τον παρτενέρ σου να ξαπλώσει επίσης μπρούμυτα από πάνω σου. Η συγκεκριμένη στάση, δεν προσφέρει μόνο πολλαπλούς οργασμούς και στους δυο σας, αλλά είναι και ιδιαιτέρως ξεκούραστη ειδικά για σένα.

4η στάση:
Βάλε τον παρτενέρ σου να ξαπλώσει ανάσκελα κι εσείς στάσου από πάνω του, Όπως πολύ καλά καταλάβες, η στάση αυτή περιέχει κάποια στοιχεία των υπόλοιπων καουμπόικων στάσεων με μία μικρή ιδιαιτερότητα: πέρασε τα πόδια σου αριστερά και δεξιά από την μέση του, ίσως και λίγο παραπάνω και στηρίξου στις πατούσες σου και κατ’ επέκταση στις γάμπες σου. Να ξέρεις, ότι η βαριά δουλειά θα πέσει σε σένα οπότε αν έχεις κάποια παραπάνω κιλά, καλό θα ήταν να μην την επιχειρήσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Οργασμός: Είναι το καλύτερο… φάρμακο για το μπούκωμα
Οργασμός: Κι όμως! Υπάρχει αλλεργία και σε αυτόν

In this article