Σεξ: Αυτή είναι στάση για μεγαλύτερη διάρκεια

Κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό. Έτσι, είναι φυσιολογικό να έχει κάθε ζευγάρι και τη δική του σεξουαλική συμπεριφορά. Αυτά που του αρέσουν και αυτά που το βολεύουν. Υπάρχει όμως και μια στάση που σύμφωνα και με την επιστήμη προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια. Ποια είναι αυτή;

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Kentucky στις Ηνωμένες Πολιτείες λοιπόν, διεξήγαγαν μία έρευνα ανάμεσα σε 14.000 άντρες και γυναίκες, οι οποίοι κλήθηκαν να απαντήσουν ανάλογα με τις προσωπικές τους εμπειρίες. Η ερώτηση ήταν απλή και διττή και φυσικά είχε να κάνει με στάσεις και πιο συγκεκριμένα με το ποια στάση έχουν παρατηρήσει ότι ο οργασμός έρχεται γρηγορότερα και με ποια το σεξ διαρκεί πολύ περισσότερο.

To 55% των ερωτηθέντων, απάντησε ότι το woman on top (γυναίκα από πάνω), το 30% την ιεραποστολική, το 25% το πλάι πλάι και το 17% το doggy style (στα τέσσερα if you know what we mean). Και επειδή εμείς έχουμε πάντα και την επιστημονική τεκμηρίωση, ειδικός σεξολόγος δικαιολόγησε τα αποτελέσματα με τον εξής τρόπο: «Δεν με σοκάρει το αποτέλεσμα καθώς αυτό που συμβουλεύω και πελάτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με πρόωρη εκσπερμάτιση είναι να βάζουν την παρτενέρ από πάνω. Αυτό είναι πολύ αποτελεσματικό, καθώς η γυναίκα, μπορεί να διεγερθεί στο μέγιστο, ενώ ο άντρας να είναι πιο χαλαρός καθώς η τριβή δεν είναι τόσο έντονη. Κάτι που φυσικά σημαίνει μεγαλύτερη διάρκεια. Επίσης, ακόμα κι αν ο άντρας τελειώσει, η γυναίκα μπορεί να συνεχίσει, χωρίς αυτό να επηρεάσει ιδιαίτερα την ποιότητα του σεξ. O λόγος είναι ότι η βάση του πέους είναι το τελευταίο σημείο που επηρεάζεται, κάτι που σημαίνει ότι η καμπυλώτητά του παραμένει ατόφια για μερικά ακόμη λεπτά».

Όσον αφορά στη στάση στην οποία η… κορύφωση έρχεται μέσα σε κάποια λεπτά, μη σου πούμε και δευτερόλεπτα μία είναι η επιλογή και είμαστε σίγουροι ότι τη γνωρίζεις: Μα φυσικά και είναι το doggy style η οποία σύμφωνα με τους ερωτηθέντες, αποτελεί εγγύηση! Όπως αντιλαμβάνεστε και αυτό έχει την εξήγησή του: To doggy style δεν προσφέρεται για σεξ μακράς διάρκειας, καθώς η τριβή στο μόριο είναι πολύ έντονη με αποτέλεσμα η κορύφωση να επέρχεται πολύ γρήγορα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σεξ: Ποια είναι η ιδανική διάρκεια για τις γυναίκες
Σεξ: Ποια είναι η μέση διάρκεια

In this article