Οργασμός: Το ηλεκτροσόκ φέρνει καλύτερη κορύφωση

22-02-2018

Δεκαετίες τώρα, οι ερευνητές έχουν προσπαθήσει να ρίξουν φως στο πολυσύνθετο θέμα του γυναικείου οργασμού. Ακόμα και σήμερα δεν έχουν ακόμα καταφέρει να αποκρυπτογραφήσουν πλήρως την κορύφωση των γυναικών κατά τη διάρκεια του σεξ.

Πολλές γυναίκες ταλαιπωρούνται από έλλειψη διάθεσης, είτε για λόγους ψυχολογικούς, είτε για λόγους υγείας. Υπάρχουν γυναίκες, οι οποίες δεν έχουν βιώσει ποτέ οργασμό, όσες προσπάθειες και αν έχουν κάνει, ακόμη και αλλάζοντας συντρόφους.

Τώρα, ομάδα επιστημόνων πειραματίστηκε και ανακάλυψε ότι το… ηλεκτροσόκ μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα, «ξεκλειδώνοντας την πόρτα» που παρέμενε ερμητικά κλειστή το προηγούμενο διάστημα.

Πώς μπορεί να συμβεί αυτό; Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι το ηλεκτροσόκ στον αστράγαλο, ενεργοποιεί τους νευρώνες εκείνους του εγκεφάλου που ευθύνονται για τη γυναικεία λίμπιντο. Μέσω του αστραγάλου, το ηλεκτρικό σήμα διέρχεται της σπονδυλικής στήλης, με αποτέλεσμα να ενεργοποιείται η διαδικασία στον εγκέφαλο και να αιματώνεται περισσότερο η περιοχή των γεννητικών οργάνων της γυναίκας.

Σύμφωνα με την έρευνα, το ηλεκτροσόκ αντιμετωπίζει το ζήτημα της ανοργασμικότητας με καθημερινή θεραπεία, για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο, 30 λεπτών. Όπως ανέφερε ο καθηγητής του πανεπιστημίου στο Μίσιγκαν, Τιμ Μπρανς: «Αν η θεραπεία επαναληφθεί πάνω από τρεις μήνες, μπορεί να προκαλέσει καλύτερη αιμάτωση και επικοινωνία του νευρικού συστήματος με τα γεννητικά όργανα».

Οι ερευνητές μελέτησαν τη συμπεριφορά 30 γυναικών, διαφόρων ηλικιών, οι οποίες έχασαν τη λίμπιντό τους, για διάφορους λόγους. Τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά, ενώ θεωρητικά, το σύστημα μπορεί να λειτουργήσει στο ίδιο επίπεδο με άλλες θεραπείες που εφαρμόζονται, με πολύ χαμηλότερο κόστος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Οργασμός: Είναι το καλύτερο… φάρμακο για το μπούκωμα
Σεξ: Έτσι επιτυγχάνεται ο πολλαπλός οργασμός