Απιστία: Οι γυναίκες σε αυτά τα επαγγέλματα είναι οι πιο άπιστες

24-07-2018

Η απιστία είναι γένους θηλυκού με τους ειδικούς να αποδεικνύουν και επιστημονικά ότι κάποια επαγγέλματα είναι πιο επιρρεπή στις ερωτικές σκανταλιές. Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα Bild, διαπιστώνει κανείς ότι στο θέμα της γυναικείας απιστίας, άλλος έχει το όνομα κι άλλος τη χάρη.

Οι γυναίκες που ασχολούνται με την πολιτική είναι οι λιγότερο άπιστες ενώ οι γιατρίνες και οι δασκάλες οι πιο άτακτες ερωτικά…

Τα πιο άπιστα γυναικεία επαγγέλματα

Ιατρική:
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα Bild, οι γυναίκες που φορούν λευκή μπλούζα μπαινοβγαίνοντας σε νοσοκομεία είναι πιο άτακτες ερωτικά.
Το 23% των γιατρών και νοσηλευτριών απατούν τον σύντροφό τους, όπως αναφέρει ο ιστότοπος »Ashley Madison» .Πιθανότατα τα κρεβάτια στο χώρο εργασίας να ανοίγουν την όρεξη στις εργαζόμενες.

Εκπαίδευση:
Οι γυναίκες που εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης- είτε είναι δάσκαλοι είτε καθηγήτριες Πανεπιστημίου- δεν είναι αντίθετες στην απιστία.Τους αρέσει να διδάσκουν ακόμα και στο… κρεβάτι. Μετά τις γιατρίνες οι καθηγήτριες και οι δασκάλες έρχονται δεύτερες στην απιστία.

Επιχειρηματίες:
Οι γυναίκες που «στήνουν» μία εταιρεία είναι περίεργες, ξέρουν τι θέλουν και προσπαθούν να πάρουν αυτό που θέλουν. Το 11% απατά τον σύντροφό τους.

Οικονομολόγοι: 
Οι γυναίκες που ασχολούνται με τα χρηματοοικονομικά δεν βαριούνται ποτέ. Η αδρεναλίνη είναι στα ύψη. Το 9% απατά τον σύντροφό τους, πιθανότατα με κάποιον συνάδελφο.

Κοινωνική εργασία:
Το 9% των γυναικών που προσφέρουν κοινωφελές έργο, είναι άπιστες.Σχεδόν μία στις 10 γυναίκες κάνουν «τάρανδο» τον σύζυγο.

Λιανεμπόριο και ξενοδοχειακές μονάδες:
Οι γυναίκες που εργάζονται στο λιανεμπόριο και σε ξενοδοχεία καταλαμβάνουν την έκτη θέση της λίστας με τα πιο άπιστα γυναικεία επαγγέλματα.
Το 9% έχει κάνει one night stand.Μάλλον βοηθάει και το επάγγελμα. Πολλές επαφές …τρίτου τύπου.

Τεχνολογία -Πληροφορική:
Το 8% των γυναικών προφανώς βαριέται τους υπολογιστές και κάνει διάλειμμα από τη δουλειά κάνοντας ερωτικά παιχνίδια με τρίτα πρόσωπα.

Μάρκετινγκ-Επικοινωνία:
Το 4% των γυναικών που εργάζονται στο μάρκετινγκ είναι επιρρεπείς στην απιστία.

Κατασκευαστικός κλάδος:
Το 4% των γυναικών δεν μπορεί να αντισταθεί στον ανδροκρατούμενο κυρίως χώρο βλέποντας ιδρωμένα κορμιά να εργάζονται.

Δικαστικός κλάδος:
Οι δικαστικοί υπάλληλοι, συμβολαιογράφοι και δικηγόροι καταλαμβάνουν την δέκατη θέση στη λίστα. Οι άνδρες με κοστούμι και τη γραβάτα ελκύουν απίστευτα τις γυναίκες ενώ οι νομικές υποθέσεις τους φέρνουν πιο… κοντά.

Τέχνες – Ψυχαγωγία:
Οι γυναίκες που ασχολούνται με τον καλλιτεχνικό χώρο είναι από τις λιγότερο δραστήριες στην απιστία.Κι όμως!Μόνο το 3% απατά τον άνδρα της.

Πολιτική:
Στην τελευταία θέση της λίστας έρχονται οι γυναίκες πολιτικοί.Μόνο το 1% των κυριών που ασχολούνται με τα κοινά έχουν εξωσυζυγική σχέση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Απιστία: Γιατί είναι πιο συχνή την Άνοιξη;
Απιστία: Το μουντιάλ οδηγεί τις γυναίκες σε ξένες αγκαλιές