Αντιπροσωπεία της ΟΕΝΓΕ επισκέφτηκε την Τετάρτη τον “Ευαγγελισμό” και συνεχάρη τους γιατρούς του ΕΣΥ και τους εθελοντές αιμοδότες

25-07-2018

Του Βασίλη Βενιζέλου

 

Σύμφωνα με την ενημέρωση, την οποία παρέχει το απόγευμα της Τετάρτης 25 Ιουλίου ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) Πάνος Παπανικολάου, με σχετική ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας επεσκέφθη πριν από λίγη ώρα, το απόγευμα της Τετάρτης 25 Ιουλίου, το νοσοκομείο της Αθήνας “Ευαγγελισμός” και συνεχάρη τους γιατρούς του ΕΣΥ στο ίδρυμα για τις άοκνες και επίπονες προσπάθειες, τις οποίες καταβάλλουν για την περίθαλψη των εγλαυματιών, πολλοί εκ των οποίων βρίσκονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, αλλά και τους εθελοντές αιμοδότες.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση του Πάνου Παπανικολάου στο twitter έχει ως εξής:

“Επίσκεψη της ΟΕΝΓΕ στον “Ευαγγελισμό” πριν λίγο. Συγχαρητήρια στους συναδέλφους υγειονομικούς που από προχθές παρέχουν περίθαλψη στα θύματα της ανείπωτης τραγωδίας. Συγχαρητήρια στους εθελοντές αιμοδότες που & σήμερα πλημμυρίζουν τα νοσοκομεία. Τα λοιπά άλλη ώρα. Τώρα αλληλεγγύη”.