Σεξ: Λειτουργεί σαν φυσικό… λίφτινγκ

18-09-2018

Τα τελευταία χρόνια, η μια έρευνα μετά την άλλη αποδεικνύουν τα οφέλη του σεξ στην υγεία μας. Τόσο στην σωματική όσο και στην ψυχική. Τώρα, νέα μελέτη δείχνει πως το σεξ μας κάνει να φαινόμαστε νεότεροι.

Κάνοντας σεξ μία φορά την εβδομάδα,θα αισθάνεστε κατά 15 χρόνια πιο νέος, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα «The Sun».
Για όσους είναι άνω των πενήντα και θέλουν να αισθάνονται νέοι, οι συμβουλές των ειδικών είναι απλές:
Κάθε μήνα κάντε σεξ τέσσερις φορές, ασκηθείτε 16 φορές, πηγαίνετε εκδρομές ή αφιερώστε χρόνο στο σύντροφό σας.

Όπως εξηγεί ο ορθοπεδικός Πολ Στάρκι από την εταιρεία «Neo G»,η έρευνα προσπάθησε να εντοπίσει τους παράγοντες που κάνουν τους ανθρώπους να νιώθουν νέοι.

“Οι άνθρωποι που φαίνονται και νιώθουν νεότεροι από την ηλικία τους, ήταν πάντα ένα μυστήριο, οπότε ελπίζουμε ότι η έρευνά μας θα αποκαλύψει τις δραστηριότητες που όλοι μπορούμε να ενσωματώσουμε στη ζωή μας”, πρόσθεσε.

Η εταιρεία με ορθοπεδικά είδη «Neo G», διαπίστωσε επίσης ότι η εξημέρωση των ζώων, οι διακοπές και ο χρόνος που αφιερώνουμε στο σύντροφο μας κάνουν να αισθανόμαστε αρκετά νεότεροι.

«Όσοι ήταν πιο δραστήριοι δήλωναν ότι αισθάνονταν τουλάχιστον 12 χρόνια νεότεροι απ΄αυτούς που κάθονταν στον καναπέ…Η έρευνα επισημαίνει την ανάγκη να συνεχίσουμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας και να απολαμβάνουμε τη ζωή, ανεξαρτήτως ηλικίας»,επισημαίνει ο ορθοπεδικός Πολ Στάρκι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σεξ: Πως θα καταλάβετε αν μια γυναίκα είναι εθισμένη
Σεξ: Ποια είναι η ηλικία για την πρώτη φορά;