Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Και με δικαστική βούλα το νέο καταστατικό – Ξεκινά καμπάνια για νέα μέλη (video)

22-12-2018

Του Βασίλη Βενιζέλου

 

Μετά από το δραματικό κρεσέντο της προηγούμενης διοίκησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η οποία οδηγούσε μαθηματικά την οργάνωση στην έξοδό της από τις τάξεις της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ερυθρών Σταυρών/Ερυθράς Ημισελήνου (ΔΟΕΣ), η νέα διοίκηση του ΕΕΣ, υπό τον νέο πρόεδρό της Ανδρέα Μαμαντόπουλο επέτυχε τελικώς, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, το νέο καταστατικό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που ενέκρινε η Γενική Συνέλευση των Μελών του στις 2 Δεκεμβρίου 2018, με ευρεία πλειοψηφία, να λάβει την επικύρωσή του από την αρμόδια Δικαστική Αρχή.

Με τον τρόπο αυτό ξεκινά άμεσα πανελλαδική εκστρατεία για την εγγραφή
νέων μελών.

Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για τον μεγαλύτερο Ανθρωπιστικό Οργανισμό της χώρας μας, που ανοίγει πλέον δυναμικά τις πύλες του σε όλους.

Η Διοίκηση, τα Μέλη, οι Εθελοντές και οι Εργαζόμενοι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καλούν όλους τους συμπολίτες μας να γίνουν μέλη και έτσι να συμμετέχουν ενεργά στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων, λαμβάνοντας μέρος στις Περιφερειακές και Γενικές Συνελεύσεις, αλλά και να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις τη μετάβαση του Ε.Ε.Σ. στη νέα εποχή.