Σφοδρή σύγκρουση Δημήτρη Βαρνάβα – Πάνου Παπανικολάου για το Γενικό Κρατικό Νικαίας

Του Βασίλη Βενιζέλου

 

Στην «καρδιά» της υπόθεσης του τέως, πλέον, διοικητή του Γενικού Κρατικού Νικαίας, με τα… τέσσερα δήθεν πανεπιστημιακά πτυχία, θέτει ο γενικός γραμματέας του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) Δημήτρης Βαρνάβας τον γενικό γραμματέα της ΟΕΝΓΕ Πάνο Παπανικολάου, διευθυντή νευροχειρουργό του Γενικού Κρατικού Νικαίας, το οποίον κατηγορεί ότι σιωπά σχετικά με τα έργα και τις ημέρες του τέως διοικητή του ιδρύματος.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Βαρνάβας αναφέρει τα εξής στη σχετική ανάρτησή του στο ygeianet.gr:

«Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκαιας αποπέμφθηκε για πλαστό πτυχίο και εμπλοκή σε παράνομες συμβάσεις και απευθείας αναθέσεις σε εκπαιδευτικές διαδικασίες, στη σίτιση και τη καθαριότητα, με μεγάλες υπερβασίες στο κυλικείο.

Γιατί άραγε η λαλίστατη ΑΡΣΙ Νίκαιας σιωπά για τις συμβάσεις, τις απευθείας αναθέσεις και όλα όσα καταγγέλλει δημοσίως ο  Γενικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης κ. Κασσαβέτης;

Το στέλεχος της ΑΡΣΙ και Γενικός Γραμματέας της ΟΕΝΓΕ κ. Παπανικολάου, ο οποίος τυγχάνει επίσης μέλος στο ΔΣ του Νοσοκομείου Νίκαιας, δεν αντιλήφθηκε τίποτα όταν ψήφιζε στο ΔΣ όλα όσα καταγγέλλει ο  Γενικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης;

Αν μη τι άλλο οφείλει μια πειστική εξήγηση σε όσους τον ψήφισαν ως εκπρόσωπο στο ΔΣ, αλλά κι εκείνους που τον εξέλεξαν στην ΟΕΝΓΕ».

Η απάντηση του Πάνου Παπανικολάου από το facebook

 

Σε απάντησή του προς τον Δημήτρη Βαρνάβα, ο Πάνος Παπανικολάου ανήρτησε το εξής σχόλιο στη σελίδα των εργαζομένων του Γενικού Κρατικού Νικαίας, στο facebook:

«Από πού να το πιάσεις και πού να τελειώσεις … πέραν από το γελοίο του πράγματος να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα αντιπολίτευση στον εαυτό του ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση λες κι απευθύνεται σε χαχόλους, πέρα από το ψέμμα και την συκοφαντία γιατί φυσικά και δεν ψηφίζω ποτέ ύποπτες αναθέσεις κι ελαστικές εργασιακές σχέσεις για λόγους αρχής (και επίσης ξέρουν κι οι πέτρες πως εμείς είμαστε αυτοί που φωνάζουμε τόσα χρόνια μόνοι μας για την σκανδαλώδη σύμβαση Μιχαλάκου για το κυλικείο), είναι φανερό πως ο κεντρικός κομματικός ΣΥΡΙΖΑ ΜΙΣΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ. Το έχει βάλει στο στόχαστρο εδώ και καιρό με μεσάζοντα τον συγκεκριμένο αρχιΣΥΡΙΖΑίο κύριο Βαρνάβα από τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ τακίμιασε με το μεγαλοκαθηγητικό κατεστημένο της διαφθοράς, της διαπλοκής και της ιδιοτέλειας. Έχουν π.χ. λυσσάξει στα παρασκήνια οι μεγαλοκαθηγητάδες και οι συριζοβαρναβαίοι τσάτσοι τους με το cyberknife γιατί το θέλουν ως εργαλείο ιδιωτικής κονόμας για την τσέπη τους και όχι για παροχή δωρεάν σύγχρονης περίθαλψης. Θέλουν τα πενιχρά κονδύλια της 2ης ΥΠΕ να πηγαίνουν αποκλειστικά για «πρότζεκτς» επίσης σχετιζόμενα με την ιδιωτική τους κονόμα. Γι’ αυτό η χρηματοδότηση του νοσοκομείου μας και για το 2019 παραμένει στο εξευτελιστικό επίπεδο των 30 εκ ευρώ και η διοίκηση της 2ης ΥΠΕ εξευτελίζει έτσι τον ίδιο της τον εαυτό αφού μόλις πριν λίγες μέρες μας επαινούσε με τα δικά της στοιχεία για την κίνηση επειγόντων περιστατικών στο νοσοκομείο μας. Αποδεικνύεται λοιπόν περίτρανα πως στον ΣΥΡΙΖΑ αυτές που κάνουν κουμάντο τελικά είναι οι τσέπες κάποιων μεγαλοκαθηγητάδων και κάτι θλιβερές περσόνες σαν τον Βαρνάβα που κάνουν ως κομματικός ΣΥΡΙΖΑ τα χατηράκια  αυτών των μεγαλοκαθηγητάδων κάθε μέρα στο ΚΕΣΥ».

In this article