Δημήτρης Βαρνάβας: Ο Πάνος Παπανικολάου έπαθε… αφλογιστία για τον διοικητή του Γενικού Κρατικού Νικαίας!

03-02-2019

Του Βασίλη Βενιζέλου

 

Για… αφλογιστία έναντι του τέως, πλέον, διοικητή του Γενικού Κρατικού Νικαίας έπαθε ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) Πάνος Παπανικολάου, τονίζει την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου ο γενικός γραμματέας του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΟΕΝΓΕ Δημήτρης Βαρνάβας, με ανάρτησή του στο ygeianet.gr.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Βαρνάβας αναφέρει τα εξής στη σχετική ανάρτησή του:

Η ΑΡΣΙ εδώ και χρόνια εκδίδει ανακοινώσεις επί παντός επιστητού, με αιχμές και ύβρεις κατά προσώπων που στοχοποιεί. Τις ανακοινώσεις εν συνεχεία διοχετεύει σε όλες τις ιατρικές ιστοσελίδες και εφημερίδες για να πάρουν δημοσιότητα. Προσφιλείς στόχοι το Ygeianet, ο Πρόεδρος του ΚΕΣΥ Κώστας Μάρκου, ο Δημήτρης Βαρνάβας και ο Ανδρέας Ξανθός.

Ο μόνος που βρίσκονταν – και συνεχίζει να βρίσκεται- εκτός στόχου της ΑΡΣΙ ήταν ο αποπεμφθείς Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκαιας, στον οποίο παρείχε επιμελώς ασπίδα προστασίας. Ενώ εργαζόμενοι του Νοσοκομείου κατέθεταν μηνύσεις για έλλειψη χρηστής διοίκησης, ενώ συνάπτονταν παράτυπες συμβάσεις και βοούσε ο τόπος για πλαστά πτυχία, η ΑΡΣΙ του Νοσοκομείου Νίκαιας έκανε πως δεν είχε αντιληφθεί τίποτα, δεν εξέδωσε ποτέ ανακοίνωση, ούτε ανέφερε τίποτα στα συνδικαλιστικά όργανα.

Τα πράγματα ξεφεύγουν του τακτικισμού και γίνονται άκρως επιλήψιμα εάν αναλογιστεί κανείς πως εκπρόσωπος των γιατρών στο ΔΣ του Νοσοκομείου Νίκαιας ήταν ο κ. Παπανικολάου, στέλεχος της ΑΡΣΙ και Γενικός Γραμματέας της ΟΕΝΓΕ, ο οποίος εκ της θέσης του γνώριζε και ψήφιζε τις αποφάσεις στο ΔΣ, αλλά μόλις έβγαινε από τη συνεδρίαση.. πάθαινε αφωνία.

Η έννοια του κομπρεμί σε όλο της το μεγαλείο!

Ο κ. Παπανικολάου κατήγγειλε δημοσίως τις δωρεές Νιάρχου στο ΕΣΥ, αλλά σιωπούσε σε όσα καταγράφουν τα πολυσέλιδα πορίσματα των Επιθεωρητών για δεκάδες ατασθαλίες στο Νοσοκομείο του.

Όμως μόλις το Ygeianet ανέδειξε το θέμα, ο κ. Παπανικολάου ξεσπάθωσε. Καθυστερημένα ξεσπάθωσαν και η ΑΡΣΙ, καθώς και η εκλογική της ομπρέλα, το Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή.  Όχι εναντίον της διαφθοράς, για την οποία και πάλι σιωπούν, αλλά εναντίον του Ygeianet! «Θράσος, Γκεμπελίσκοι, συκοφάντες, μεγαλοκαθηγητικό κατεστημένο, ΝΑΤΟ και ΕΕ», είναι οι λέξεις που παρελαύνουν στις διαπρύσιες καταγγελίες τους.

Και για την ταμπακιέρα τίποτα…”.