Σεξ: Ποιά στάση λατρεύουν και ποια στάση σιχαίνονται οι άνδρες

06-02-2019

Το σεξ είναι μια εντελώς προσωπική υπόθεση. Όχι μόνο με την έννοια της ιδιωτικότητας αλλά κι επειδή ο καθένας το βλέπει και το βιώνει διαφορετικά, έχει διαφορετικές συνήθειες και διαφορετικά γούστα. Υπάρχουν όμως και κάποια δεδομένα. Υπάρχουν για παράδεγμα στάσεις που οι άνδρες προτιμούν και στασεις που σιχαίνονται. Ποιες είναι αυτές;

 Οι στάσεις που λατρεύουν
1. Ιεραποστολικό:
Η αλήθεια είναι ότι θα περίμενε κανείς το συγκεκριμένο να μην είναι πολύ δημοφιλές ανάμεσα στα αγόρια, αλλά να που για ακόμη μία φορά κάνουμε λάθος. Οι άντρες λοιπόν την ψήφισαν πανηγυρικά ως μία από τις πιο αγαπημένες τους, μιας και η διείσδυση είναι σωστή και τίμια, παράλληλα μπορούν να βλέπουν το πρόσωπο της παρτενέρ και φυσικά να ασχολούνται με το στήθος της.
2. Doggy:
Αυτή αναδείχθηκε η πιο δημοφιλής και όχι άδικα, γιατί πολύ απλά ο καλός σου έχει την απόλυτη θέα, τα οπίσθιά σου! Και η αλήθεια είναι, ότι ακόμα κι αν δε διαθέτεις κορμί μοντέλου και πίσω όψη για βραβείο, όπως έλεγε και ένας φίλος μου, η στάση αυτή κολακεύει όλες τις γυναίκες ανεξαιρέτως. Το δερματάκι τεντώνει, τα οπίσθια ανυψώνονται και η διείσδυση φτάνει το 100% της (σχεδόν πάντα). Plus: Tα χαρακτηριστικά σκαμπίλια που μπορεί να σου δίνει ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Η στάση που σιχαίνονται
Spooning:
H συγκεκριμένη στάση, η αλήθεια είναι, μπορεί να είναι αγαπησιάρα και να επιτρέπει τα χαδάκια και την αγκαλιά (είναι αυτή που του γυρνάς πλάτη και εκείνος έρχεται από πίσω σου) αλλά φίλη μου, στα αγόρια δεν αρέσει. Αφενός δεν τη βρίσκουν σέξι, δεν μπορούν να δουν ούτε οπίσθια, ούτε στήθος, ούτε και το πρόσωπό σου και αφετέρου δεν υπάρχει… καλή διείσδυση!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σεξ: Πόσο συχνός είναι ο πρόωρος… οργασμός στις γυναίκες