Σεξ: Πόσους ερωτικούς συντρόφους έχουν σε κάθε χώρα

09-02-2019

Πολλές έρευνες έχουν ασχοληθεί με τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων που μπορεί να έχει κάποιος στη ζωή του. Ποιος είναι ο φυσιολογικός αριθμός; Τώρα, νέα μεγάλή, διεθνής έρευνα εξετάζει πόσους ερωτικούς συντρόφους έχουν κατά μέσο όρο οι άνθρωποι σε κάθε χώρα.

Η κατασκευάστρια εταιρεία ερωτικών παιχνιδιών «Lelo» θέλησε α σκιαγραφήσει την ερωτική ζωή των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Μελέτησε λοιπόν ένα δείγμα δέκα χιλιάδων ατόμων.
Από το ποια είναι η αγαπημένη τους σεξουαλική στάση μέχρι πόσους σεξουαλικούς συντρόφους έχουν και πόσο συχνά έρχονται σε οργασμό. Οι Έλληνες, οι Βραζιλιάνοι και οι Ελβετοί ιδρώνουν στα σεντόνια καθώς είναι από τους θερμόαιμους στο κρεβάτι.

Ο μέσος όρος των ερωτικών συντρόφων παγκοσμίως κυμαίνεται από 10 έως 20.
Οι Αμερικανοί αλλάζουν δύσκολα ερωτικούς συντρόφους αλλά αποδίδουν εξαιρετικά στο κρεβάτι. Οι Βορειοαμερικανοί βάζουν στο κρεβάτι τους μόνο έναν έως τρεις ερωτικούς συντρόφους κατά μέσο όρο. Οι Έλληνες, οι Ελβετοί και οι Βραζιλιάνοι έχουν κατά μέσο όρο από 15 έως 20 ερωτικούς συντρόφους, ενώ οι Ισπανοί και οι Ιταλοί μοιράζονται το κρεβάτι τους κατά μέσο όρο μόνο με τρεις διαφορετικούς συντρόφους.

Σχεδόν το 30% των ερωτηθέντων υποστηρίζει ότι η σεξουαλική τους ζωή είναι αρκετά καλή και σχεδόν το 5% ότι είναι τέλεια!
Σχεδόν το 20% θέλει να δοκιμάσει κάτι καινούργιο στο κρεβάτι, να πειραματιστεί.
Περίπου το 18,6% των συμμετεχόντων δηλώνει απογοητευμένο από την σεξουαλική τους ζωή επισημαίνοντας ότι είναι ανύπαρκτη.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της διεθνούς έρευνας , στα περισσότερα κρεβάτια ακούγεται “Oh-ho” αντί για το “Oh no” – τουλάχιστον στην περίπτωση της ερωτικής κορύφωσης. Το 0,99% υποστηρίζει ότι δεν έφθασε ποτέ σε οργασμό.
Σχεδόν το 60% υποστηρίζει ότι έρχεται σε οργασμό μία έως δύο φορές την εβδομάδα, το 18,23% μία φορά την εβδομάδα, το 12,43 πάνω από μία φορά την ημέρα.

Η πιο δημοφιλής σεξουαλική στάση παγκοσμίως είναι η… «σκυλίσια», με ποσοστό 50,41%.
– Η στάση όπου η γυναίκα είναι από πάνω κι έχει τον έλεγχο με ποσοστό 38,24%.
– Με ποσοστό 34,66%, η ιεραποστολική θέση καταλαμβάνει την τρίτη θέση.
– Η στάση «69» ακολουθεί στην τέταρτη θέση με ποσοστό 17,69%!

Ο δολοφόνος της ερωτικής απόλαυσης:
Τα τρία πράγματα -δολοφόνοι της ερωτικής ευχαρίστησης είναι:
1. Το στρες με ποσοστό 60% .
2. Τα προβλήματα που έχουμε με το σώμα μας (για το 30%) και
3. Το κουδούνι και το τηλέφωνο όταν χτυπούν διαταράσσουν για το 21% την ερωτική επιθυμία στην κρεβατοκάμαρα.

Τέλος, οι πιο δημοφιλείς τακτικές για να γίνει κάποιος καλός εραστής ή ερωμένη είναι η χρήση σεξουαλικών παιχνιδιών (σχεδόν για το 70%) και ο αυνανισμός για το 60%.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σεξ: Αυτή είναι η αναγκαία κίνηση για φτάσει μια γυναίκα σε οργασμό