Σεξ: Αυτές είναι οι 3 κινήσεις που αυξάνουν την λίμπιντο

Την ώρα της ερωτικής πράξης είναι πολύ εύκολο να χάσουμε την ερωτική μας διάθεση και να καταστρέψουμε τη στιγμή. Υπάρχουν όμως τρόποι να ξαναβρούμε την όρεξη μας για ερωτικές περιπτύξεις.

Ποιοι είναι λοιπόν οι 3 τρόποι με τους οποίους μπορούμε να αυξήσουμε την λίμπιντο μας;

– Αφήστε χώρο για το σεξ:
Μπορεί η εγγύτητα να είναι απαραίτητη στο ζευγάρι, αλλά η υπερβολική εξοικείωση μπορεί να σκοτώσει το σεξ. Εάν θέλουμε να ξυπνήσει το ερωτικό ενδιαφέρον ίσως πρέπει να δούμε τον σύντροφό μας σαν έναν ξένο, έναν άγνωστο που πρέπει να τον ανακαλύψουμε και να τον κατακτήσουμε εκ νέου. Με δυο λόγια αφήστε χώρο για περισσότερο μυστήριο και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

– Φτιάχνουμε ατμόσφαιρα:
Όχι δεν εννοούμε να ανάψετε κεριά ή να βάλετε χαμηλή μουσική. Εννοούμε να φτιάξετε «εγκεφαλική» ατμόσφαιρα, δηλαδή να στρέψετε τη σκέψη σας προς πιο ερωτικές κατευθύνσεις. Εάν θέλετε να προκύψει η ερωτική επαφή τότε πρέπει να την βάλετε στο μυαλό σας, να την επιθυμήσετε, να αφήσετε χώρο στη σκέψη σας γι’ αυτή. Με απλά λόγια χρειάζεται προετοιμασία όχι μόνο σωματική, αλλά και νοητική.

– Πινελιές ανανέωσης:
Μη διστάσετε να εμπλουτίσετε το ερωτικό σας ρεπερτόριο με ό,τι μπορεί να φέρει γερές δόσεις ανανέωσης, εφόσον υπάρχει η συναίνεση του συντρόφου σας. Δοκιμάστε να σπάσετε τη νόρμα και τη ρουτίνα στο σεξ… βγαίνοντας από την κρεβατοκάμαρα, αλλάζοντας τις κινήσεις και τις ίδιες στάσεις που με την πάροδο των χρόνων ο καθένας έχει μάθει πλέον με κλειστά τα μάτια και στερούν την απόλαυση της επαφής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σεξ: Αυτά είναι τα 3 πράγματα που μειώνουν την λίμπιντο των ανδρών

In this article