Σεξ: Τι προδίδει την ώρα της πράξης την γυναίκα που απατάει τον σύντροφο της

ζευγάρι στο κρεβάτι
23-10-2019

Οι περισσότεροι δυσκολεύονται να καταλάβουν πότε τους απατάει ο/η σύντροφο τους.Γνωρίζατε όμως πως ακόμα και κατά την διάρκεια του σεξ υπάρχουν μικρές κινήσεις που μπορούν να προδόσουν μια γυναίκα που απατά τον σύντροφο της; Μας τις αποκαλύπτει μια νέα έρευνα Αμερικανών επιστημόνων.

Έρευνα για τις τάσεις των νέων στο σεξ

Ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Μιζούρι και το πανεπιστήμιο Carnegie Mellon μελέτησαν στοιχεία από 138 φοιτήτριες και 121 φοιτητές. Σκοπός τους ήταν να ανακαλύψουν εάν τα άτομα που είναι ικανοποιημένα με τη σεξουαλική τους ζωή έχουν πιθανότητες να απατήσουν τον/την σύντροφό τους.

Τα συμπεράσματα των ειδικών

Οι επικεφαλής της έρευνας Ryan M. Ellsworth από και Drew H. Bailey διαπίστωσαν ότι όσο πιο συχνά προσποιείται μια γυναίκα τον οργασμό, όταν κάνει σεξ με τον σύντροφό της, τόσο πιθανότερο είναι να τον απατήσει κιόλας!

Από τις απαντήσεις τους διαπίστωσαν αρχικά πως οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό πολύ πιο συχνά σε σύγκριση με τους άνδρες, με τα ποσοστά να αγγίζουν το 18% και 5% αντίστοιχα. Και, ναι, όντως μπορούν να προσποιηθούν οργασμό και οι άντρες, ειδικά όταν χρησιμοποιούν προφυλακτικό…

Από την ίδια έρευνα προέκυψε ότι μια στις έξι γυναίκες που ερωτήθηκε παραδέχτηκε πως είχε απατήσει τον σύντροφό της.

Διασταυρώνοντας τις γυναίκες που προσποιούνταν τακτικά οργασμό με εκείνες που είχαν απατήσει τον σύντροφό τους τουλάχιστον μία φορά, διαπίστωσαν ότι αυτές οι δύο συμπεριφορές της γυναίκας στο σεξ, συνδυάζονται. Οι γυναίκες που προσποιούνται οργασμό είναι πιο πιθανό να έχουν απατήσει τον σύντροφό τους. Αντιθέτως, η συχνότητα του οργασμού δε φαίνεται να επηρεάζει τις “παράνομες” σχέσεις.

Αρκεί λοιπόν οι άνδρες να έχουν τα μάτια τους ανοικτά ώστε να δουν τα σημάδια. Τότε θα είναι πραγματικά σίγουροι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σεξ: Ποιοι είναι οι «demisexual»