Βασίλης Πενταφράγκας: «Η ‘καλή φήμη’ της ELPEN αποτελεί το επιστέγασμα της σταθερής προσήλωσής της σε έναν συγκεκριμένο κώδικα αξιών εδώ και 54 χρόνια»

19-11-2019

Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου η Ημερίδα Reputation Pharma 2019 Εξέλιξη Φήμης Φαρμακευτικού κλάδου στην Ελλάδα

Με αφορμή τη διεξαγωγή της Hμερίδας «Reputation Pharma 2019: Εξέλιξη Φήμης Φαρμακευτικού κλάδου στην Ελλάδα» αύριο Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στις 9:30 π.μ. στην Αίγλη Ζαππείου, ο Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων της ELPEN, Βασίλης Πενταφράγκας, σχολιάζει το τι σημαίνει καλή φήμη για την ELPEN αλλά και πώς την διεκδικεί.

Όπως αναφέρει, «η ‘καλή φήμη’της ELPEN αποτελεί το επιστέγασμα της σταθερής προσήλωσής της σε έναν συγκεκριμένο κώδικα αξιών που υπηρετεί με συνέπεια εδώ και 54 χρόνια. Με πυξίδα το όραμα του ιδρυτή της φαρμακοποιού, κ. Δημήτρη Πενταφράγκα για διαρκή προσφορά στον συνάνθρωπο, η εταιρεία επενδύει σταθερά στην αξιοπιστία και την ασφάλεια των φαρμάκων της, καθώς και στην επίτευξη της βέλτιστης δυνατής σχέσης ποιότητας και τιμής για τα σκευάσματα που κυκλοφορεί στην αγορά».

Προσθέτει ότι «η διαχρονική δέσμευσή της ELPEN σε αυτές τις αρχές έχει οδηγήσει στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με την ιατροφαρμακευτική κοινότητα, τους ασθενείς και το Εθνικό Σύστημα Υγείας».

Αναφορικά με το ποια είναι τα συστατικά της φήμης σε μια φαρμακευτική εταιρεία και τι κάνει η ELPEN για αυτό, ο κύριος Πενταφράγκας επεσήμανε ότι «η φήμη μιας φαρμακευτικής εταιρείας σήμερα καθορίζεται από την ποιότητα των θεραπειών που κυκλοφορεί, την υγιή επιχειρηματική της δράση, καθώς και το αποτύπωμά της στην κοινωνία, στην οποία δραστηριοποιείται».

Σημειώνει μάλιστα ότι «εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα, η ELPEN δουλεύει με γνώμονα αυτούς τους άξονες που ενισχύουν την εταιρική φήμη. Τα σκευάσματά της βρίσκονται σχεδόν σε κάθε σπίτι, προσφέροντας αξιόπιστες και προσιτές θεραπευτικές λύσεις στους ασθενείς. Συγχρόνως, ακολουθεί μια πρότυπη επιχειρηματική πορεία, βασιζόμενη σε ίδιους πόρους, ενώ «μένει και επιμένει Ελλάδα», στηρίζοντας την ελληνική παραγωγή, ενισχύοντας την έρευνα, την απασχόληση και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας».

  • Δείτε εδώ τη δήλωση του Πρόεδρου του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, Ολύμπιου Παπαδημητρίου.
  • Δείτε εδώ τη δήλωση του Πρόεδρου του PhRMA Innovation Forum, Μάκη Παπαταξιάρχη.
  • Δείτε εδώ τη δήλωση του Πρόεδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιου Εξαδάκτυλου.
  • Δείτε εδώ τη δήλωση της Ιδρύτριας, Πρόεδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου της Focus Bari, Ξένιας Κούρτογλου.
  • Δείτε εδώ τη δήλωση της External Affairs Director της Roche Hellas Ξένιας Καπόρη.
  • Δείτε εδώ τη δήλωση της Επίκουρης Καθηγήτριας Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αικατερίνη Σταυριανέα,.