γυναίκα που βλέπει τον άντρα να κάνει απιστία

Απιστία: Πως προδίδει τον άντρα το ντύσιμο του

Η απιστία πολλές φορές δεν γίνεται αντιληπτή. Κι όμως! Υπάρχει τρόπος να καταλάβει μια γυναίκα πως ο άνδρας της την απατά. Ποιος; Το ντύσιμο του.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες δημοσίευσαν την μελέτη τους στην επιθεώρηση «Δελτίο Προσωπικότητας και Κοινωνικής Ψυχολογίας». Και σύμφωνα με αυτή, οι άνδρες που προτιμούν μπλουζάκια με μεγάλα λογότυπα βαθμολογήθηκαν υψηλότερα στην προσπάθεια να βρουν ταίρι, χαμηλότερα όμως στο να βρουν μια γυναίκα και να κάνουν οικογένεια.

Οι άνδρες που θέλουν να επιδεικνύουν κυρίως τις επώνυμες μάρκες των ρούχων τους δείχνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για ευκαιριακές σχέσεις.Δεν θέλουν, δηλαδή, να επενδύσουν σε μακροχρόνιες σχέσεις που να έχουν μέλλον, και είναι επιρρεπείς στην απιστία.

Επιπλέον, είναι λιγότεροι αρεστοί στην κατηγορία των γυναικών που θέλουν να αποκτήσουν οικογένεια σε σχέση με τους άνδρες που φορούν ένα πουκάμισο με διακριτικό λογότυπο.

Ένας άλλος σκοπός της μελέτης -με επικεφαλής τον επιστήμονα εξελικτικής ψυχολογίας, Ντάνιελ Κρούγκερ- ήταν να διευκρινιστεί αν οι άνδρες που φορούν φανταχτερά ρούχα ήταν πιο ελκυστικοί στις γυναίκες ή αν οι γυναίκες προσελκύονταν περισσότερο από άνδρες που έχουν παχυλό πορτοφόλι και μπορούν να τους προσφέρουν ένα σταθερό οικονομικό μέλλον.

Η μελέτη επικεντρώθηκε στη μάρκα «Ralph Lauren» και στα διάσημα πουκάμισα και μπλουζάκια «polo» με το σήμα κατατεθέν της εταιρείας- το αλογάκι. Η επιστημονική ομάδα ζήτησε από μια ομάδα ανδρών να επιλέξει τι θα φορούσαν σε πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις. Ένα πουκάμισο με μεγάλο λογότυπο ή ένα μικρό.

Η έρευνα έδειξε ότι οι άνδρες προτίμησαν τα πουκάμισα με διακριτικό λογότυπο. Όχι μόνο για τα πάρτι αλλά και για διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σεξ: Τι προδίδει την απιστία της γυναίκας την ώρα της ερωτικής πράξης

In this article